Стрелба в уж затворено заведение в София

Мъж стреля с пистолет след скандал между две компании в заведение в София, предава БНР. Инцидентът е станал на столичният булевард „Симеоновско шосе“. Инцидентът е станал късно снощи, след като в заведението са се събрали две компании и между тях избухва скандал.

Единият от участниците вади законно притежаван пистолет и стреля няколко пъти във въздуха. Живеещи в района край до заведението се обаждат в полицията и подават сигнал за стрелба.

Днес екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи изясняват случая. Ще се проверява и дали заведението е работело и защо в него е имало събрани хора. До момента няма данни за задържани по случая. Тече разследване.

image0 (9K)

Над 600 проверки са извършени от МВР по Коледа и Нова година в цялата страна. По време на тях са констатирани около 30 нарушения. Това заяви министърът на вътрешните работи Христо Терзийски в сутрешния блок на бТВ само преди няколко дни. Една от последните проверки била на заведение, което се намира на Околовръстния път в София. По думите на Терзийски, оперативните дейности продължили цяла седмица, припомня „Сега“.

(Visited 4 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!