Студена пролет – какви дрехи да носите?

За някои от нас отново е онова време от годината, когато сърцето и календарът ви казват „Здравей, пролет!“, но времето е на съвсем друго мнение. Живеейки в държава с променлив климат, сме повече от запознати с прищевките на пролетта и честото сменяне на настроенията ѝ.

Месеците март и април са меко казано непредсказуеми – слънчево и горещо един ден, а на следващия ви се налага да чистите снега от колата. Именно тази постоянна промяна в края на зимата и началото на пролетта може да предизвика много голямо объркване при избора на дрехи, разочарование в началото на деня и дори да допринесе за липсата на вдъхновение, когато става въпрос за съставяне на елегантна пролетна комбинация.

image0 (9K)

Обличането с дебели дрехи след месец февруари може да изглежда доста депресиращо, но в същото време изваждането на късите ръкави и по-тънките пролетни блузи може да ни се стори непрактично, когато все още навън температурите са под 10 градуса. Добрата новина е, че с малко изобретателност и безплатни съвети всъщност има средно положение, което трябва да се открие.

Тъй като знаем през какви перипетии трябва да преминете всеки ден при избирането на пролетен тоалет, ви предлагаме няколко комбинации, които хем ще ви държат топло в студеното време, хем ще бъдат достатъчно прохладни, когато слънцето най-накрая реши да се покаже.

Какво да носите през пролетта, когато навън все още е студено?

1. Заложете на ярки цветове

Ако времето ви подсказва, че все още имате нужда от дълги ръкави, а дори може би и сако, поддържайте външния си вид пролетно свеж като включите ярки цветове. Забравете за сивото и бежовото, свързвани със зимата, и вместо това посегнете към розово, зелено, жълто и други смели нюанси. Ярките цветове визуално сигнализират за по-топъл сезон и могат също така да доставят така необходимата доза допамин през тези мрачни пролетни дни, които се случват понякога.

Пролетна мода – 6 тоалета за променливото време

Бяла тениска – как да я носите тази пролет

Пролетна мода – най-добрите тенденции вече ги притежавате

2. Изберете шарки

Има нещо красиво в смелата шарка, която просто крещи „пролет“. Излезте от зимната депресия и скучните едноцветни тоалети, като грабнете дрехи с ярки дизайни и забавни шарки, които ще внесат повече настроение не само във вашия, но и в деня на хората около вас.

https://www.dnes.bg/

(Visited 50 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!