НАЙ-НОВИ:

Стъки щял да се бори с Румен Радев за президент

Станислав Недков – Стъки иска да усети вкуса на политиката. Иска да е президент. Щял да мери сили с Румен Радев на предстоящите президентски избори

Мотивите му – бил принуден да влезе в политиката, „заради бездействието на институциите и страха на българина, че не е защитен“.

Вчера Станислав НедковСтъки, който е един от най-върлите защитници на Борисов, „взриви“ ефира с новина. Инициативен комитет издига кандидатурата на шампиона и председател на федерацията по ММА Станислав Недков за президент, стана ясно от разговор на Стъки с Недялко Недялков. Двамата са сред учредителите на новото Консервативно-патриотичното движение-КПД.

„Готов съм да вляза в открита битка с Румен Радев като негова алтернатива и антитеза. Политиката не ме изкушава, нямам нужда от привилегии, имунитет или облаги. Самоизградил съм се, имам бизнес и кариера. Правя го само защото смятам, че демокрацията е в опасност. Нужни са патриоти и доблестни мъже, които да окажат съпротива срещу реставрацията на тоталитарно-комунистическите практики. Заставам сам, с името и лицето си, с биографията и семейството си – пък каквото сабя покаже“, обяви Недков.

Вероятно обаче Стъки няма да осъществи заявката си, тъй като според Конституцията, президент на Република България може да бъде лице, което е навършило 40 години. През месец ноември, когато ще се проведат президентските избори, Станислав Недков ще е на 39 години и 11 месеца. По казуса Инициативния комитет щял да се посъветва с адвокати.

източник www.dunavmost.com ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon