Сълзлива ли е историята на Калоян или само Станислав я вижда такава?

Старите вълци от предишните издания на риалити предаването Фермата по бТВ излязоха и интригите сред играчите в настоящия сезон отново избликнаха.

Мустафа, Финци, майорът и мама Галя внасяха спокойствие и настроение през последните седмици, но след като дадоха защитния амулет за един дуел на Калоян, тяхната мисия приключи и те напуснаха формата.

[ad id=“263680″]

Колкото и да им повтаряха, че завистта и злобата са най-лошите съветници, тези настроения пак обхванаха някои от сътезаващите се тази година. Човешката природа така е устроена, че виждаме трескáта в чуждото око, но никак не ни пречи гредата в нашето.

Основният коментиращ всичко и всички е „горският“, както наричат Станислав. Той постоянно е недоволен от някого, постоянно мрънка срещу нещо, много е наблюдателен и се опитва да „запознае“ останалите с тънкостите, които е открил в съотборниците, които не харесва. Няма човек неодуман от него, като в повечето случаи трябва да му се признае, че е прав. Но… дойде снощният епизод и той разкри колко е бесен от избора на Калоян от четиримата стари играчи. Не остана място по младия мъж, което Станислав да не захапе. Защо плачел постоянно и разказвал многократно сълзливата си история, защо чрез съжаление се опитвал да привлече на своя страна зрителите, защо никога не се намесвал в кавгите, защо нямал мнение за нищо, ставащо във Фермата и защо бил мил и любезен с всички… Естествено Станислав вече познава съиграчите си достатъчно, за да знае къде, какво и с кого да сподели. От Гечо поиска съвет с лек нагаждачески тон, за да му се хареса, с Алек успя лесно да постигне консенсус по конкретната тема за бабата, дядото, бащата и майката като роли в живота на Калоян, съпоставен с близките в собствения си живот и собствената си история, които той упорито твърди, че не иска да разказва, за да печели дивиденти.

[ad id=“225664″]

Докато Елена, развихрена в началото на сезона да манипулира основно Франческа(поддала се на влиянието ѝ), сега се спря и остана твърдо да си играе само играта, другата, на която трудно ѝ се удава да прикрива себе си е Виолета. Младата жена колкото и да се опитва да бъде мила и добра, прегръщайки някого, коментирайки за пред камерите колко бил свестен Калоян и тя много го харесвала, на моменти очите ѝ се притварят, устните ѝ се свиват и не винаги успява да скрие завистта и злобичката си. Тя явно разбира, че за момента Калоян не ѝ е конкурент и го оставя на гребена на вълната. Съвсем по друг начин обаче тя процедира с жените във Фермата, останали само 4 към момента. На състезанието за имунитет от ратайство, което Вили не успя да спечели, нейното разочарование от загубата просто дереше на екрана. Тя никога не пропуска да клъвне някого зад гърба му, настройвайки останалите(където разбира се ѝ минава номерът) срещу него.

Настроението се нажежава тази вечер в епизода, в който мъжете застават до един срещу Калоян…


image0 (9K)