Съновник Т

Какво сънувахте снощи – съновник

Сега може да проверите значението на Вашия сън като натиснете в азбучния указател буквата, с която започва думата от съня Ви.


А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О

 

П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ь Ю Я

ТАБАКЕРА
В съня означава, че ще те уважават, ще ценят мнението ти и ще те търсят за съвет и помощ.

ТАБЕЛА
Че поставяш на вратата на дома или на офиса си, сънуваш ли, ще изпаднеш в затруднено положение и ще имаш нужда от съвет и помощ.

ТАБЛО
За обяви видиш ли в съня си, ще имаш шанс да промениш живота си към по-добро, а табло за разписание предрича, че имаш неизплатени дългове или недовършени ангажименти, които може да ти създадат главоболия в неподходящ момент.

ТАВА
В съня означава непредвидени домакински разходи. Ако е пълна, похарченото ще ти се върне многократно, а ако е празна – очаквай семейни скандали.

ТАВАН
Ако видиш, правиш, измазваш или боядисваш насън, ще имаш прекалено смели мечти или амбиции. Ако ходиш по него, чакат те мъки. Стая без таван е знак, че ще ти предоставят неограничени възможности.

ТАЙНА
Ако ти поверят насън, наяве ще трябва да се защитаваш от злобни клевети и да опровергаваш неверни слухове. Ако ти поверяваш някому тайна, ще имаш добър приятел. Ако си научил тайна, ще се разочароваш от близък приятел.

ТАЙФУН
В съня предсказва служебни промени или динамичен развой на отношенията в семейството.

ТАКСА
Че трябва да плащаш, ако сънуваш, очаквай незначителна сума или някой да ти върне дължими пари. Ако събираш такси, приготви се за нови, непредвидени разходи.

ТАЛАНТ
Че имаш, ако сънуваш, ще се изявиш и ще постигнеш някакъв значителен успех, но не бързай да се заблуждаваш или главозамайваш. Друг ако е талантлив, следвай интуицията си и не допускай чужда намеса в решенията, които пряко засягат съдбата ти.

ТАЛАСЪМ
В съня означава, че те очакват бели и пакости.

ТАМЯН
Ако видиш или кадиш с него насън, ще имаш успех, ще се избавиш от опасност, ще решиш проблемите си. Мирис на тамян е знак за надежда и добри новини.

ТАНГО
В съня е обещание за страстна любовна връзка. Ако слушаш или изпълняваш танго, ще се отдадеш на мечтания за интимност и романтика. Ако други танцуват танго, някой от близките или приятелите ти ще те посвети в личните си отношения.

ТАНЦ, ТАНЦУВАШ
Ли в съня си, пази се от измама или болест. Ако танцуваш с някого, ще имаш опора в трудни моменти. Бърз и весел танц е знак, че ще станеш обект на злобни интриги, а бавен и тъжен – че ще се чувстваш самотен. Друг ако танцува, ще се влюбиш.

ТАТУИРОВКА
Че си правиш или имаш, сънуваш ли, ще бъдеш обвиняван, ще странят от теб. Друг ако е татуиран, ще придобиеш някаква рядка сила или способност, ще се отличиш от останалите, ще изпревариш конкурентите си.

ТЕАТЪР
Гледаш ли насън, ще предприемеш големи промени в живота или в работата си. Ако влизаш в сградата на театър, ще те приемат в някакво затворено или изискано общество. Тъмен или празен театрален салон означава тревоги, неуспехи, самота. Театрални маски, костюми или декори са предсказание за интересни запознанства.

ТЕЖЕСТ
Чувстваш ли насън, нуждаеш се от медицинска консултация. Ако носиш тежести, наяве ще ти олекне, ще спечелиш пари или ще се освободиш от грижи и тревоги. Тежести за уравновесяване или за кантар предсказва семейни радости.

ТЕЛЕВИЗОР
В съня е знак за правилно решение или добър избор. Ако гледаш телевизия, не допускай да те объркват със съвети и препоръки, разчитай на собствените си сили.

ТЕЛЕФОН
Ако видиш насън, ще се разделиш с близък човек или със сърдечен приятел. Ако го чуеш да звъни, ще научиш, че имаш съперник или враг там, където най-малко очакваш. Ако говориш по телефон, ще ти откажат нещо обещано или ще прекъснеш важна връзка. Ако други говорят по телефон, чакат те загуби. Ако го плащаш или откриваш или закриваш телефонен пост, внимавай кои са приятелите ти и на кого се доверяваш. Повреден телефон в съня е предизвестие за получаване на новини. Уличен монетен телефон означава, че ще зависиш от недостъпни и необщителни хора.

ТЕМЕ
Сънуваш ли собственото си теме, някой ще се опита да използва слабостите или грешките ти срещу тебе. Ако темето ти е плешиво, ще обеднееш или ще претърпиш загуба. Чуждо теме предсказва почести и слава.

ТЕМЕЛИ
На сграда ако изливаш, чака те успех, ще постигнеш големи печалби от работата, с която си се заел.

ТЕМПЕРАТУРА
Че имаш, ако сънуваш, значи се тревожиш за незначителни проблеми. Ако мериш температурата си, дошло е време да се огледаш, да сравниш и да съпоставиш резултатите от постигнатото с тези на конкурентите си. Ако мериш температурата на друг човек или на животно, не давай необмислени съвети и не избързвай в преценките си. Ако измерваш температурата на въздуха или на вода, трябват ти по-добра информация, повече данни и от повече източници, преди да пристъпиш към работа.

ТЕРЗАНИЕ
Обещава радости, облекчение и добро бъдеще за този, който се терзае в съня ти.

ТЕСНИНА
Това е типичен сън, предсказващ затруднения и пречки. Ако преминеш през теснина, ще се справиш с проблемите си и с възникналите трудности.

ТЕСТО
Ако видиш или месиш насън, чакай желани гости или приятни новини. Ако е втасало, предстоят ти семейни радости или домашни придобивки. Ако ядеш сурово тесто, може да се разболееш.

ТИГЪР
Ако сънуваш, трябва да бъдеш изключително предпазлив – някой се опитва да ти навреди. Ако те нападне, ще имаш непримирим враг. Ако те разкъса или изяде, ще ти се роди потомство. Ако го убиеш, ще надвиеш зложелател. Малки тигърчета са предупреждение да страниш от някого.

ТИНЯ
Ако видиш или стъпиш в нея насън, ще се замесиш в непочтена сделка или ще общуваш с мошеници, но пък това ще ти донесе печалби.

ТИРАДА
В съня е знак за бурен личен живот, скрит от погледите на близките или познатите ти.

ТИРАН, ТИРАНИН
Че си, ако сънуваш, ще те принудят да извършиш нещо против волята или желанията ти. Друг ако е тиранин, въздържай се от агресия и от пряка проява на чувствата си.

ТИЧАНЕ, ТИЧАШ
Ли насън, наяве ще се радваш; ще се изпълни някое твое желание. Ако тичаш към някого или към нещо, бързо ще успееш да се наложиш в работата си и да си извоюваш собствени позиции. Друг ако тича, ще научиш за успеха и постиженията на някой приятел.

ТИШИНА
В съня предсказва силно нервно разстройство или друга здравословна криза.

ТЛАСЪК
В съня означава рязка и неприятна промяна. Възможни са усложнения и загуби.

ТОВАР, ТОВАРАЧ, ТОВАРЕНЕ
Носиш ли товар насън, предстои ти тежка работа. Друг ако носи товар, чакат те неволи и грижи. Товарене на кораб е добър знак: ще реализираш лесни и приятни печалби. Товарене на камион вещае значителен напредък в работата. Товарен кран или асансьор предсказва дългоочакван подем, а товарен кон – трудна, но щастлива любовна връзка.

ТОКА
Сънуваш ли токата на колана си, ще успееш да завършиш някое обречено дело. Ако токата ти е разкопчана, ще изгубиш защитник или съмишленик. Счупена тока предсказва, че ще изгубиш целомъдрието си.

ТОП, ТОПОВЕН ИЗСТРЕЛ
В съня означават чакани новини и известия.

ТОПЕНЕ
На сняг или на лед в съня ти е знак за преодоляване на страх и стъписване или за подобряване на отношенията с доскорошни неприятели. Топене на мас предвещава сериозни неприятности или болест.

ТОПКА
Видиш ли насън, ще те подиграват, ще станеш за смях. Ако купуваш или държиш топка, щастието, късметът и съдбата ти са в твои ръце. Ако играеш игра с топка (баскетбол, бейзбол, билярд, волейбол, голф, тенис, футбол, хандбал и т. н.), ще имаш добри приятели и успех в работата си. Ако улавяш топка, ще се влюбиш, а ако я риташ, чака те раздяла. Ако гледаш деца да си играят с топка, чакат те променливи или несигурни успехи. Търкаляща се топка в съня ти е знак за новини и известия, а отскачаща – за промени и нестабилност.

ТОПЛИНА
В съня е знак за закрила и спокойствие. Ако ти е прекалено топло, трябва да обуздаеш амбициите или недоволството си в ежедневието. Ако топлината е само върху лицето ти, ще говорят лошо за теб.

ТОРБА
Ако сънуваш, ще постигнеш известни успехи в работата или в бизнеса си, но ако е празна, стара или скъсана, очаквай загуби и щети. Книжна или найлонова торба предсказва финансови трудности или излишна горделивост, кожена – скорошно пътуване или командировка, платнена или плетена – сбъдване на твое желание. Ако изгубиш торбата си, ще изгубиш добрата си репутация или ще се разболееш.

ТОСТ
Че вдигаш, ако сънуваш, ще преодолееш неприятностите и проблемите си, ще преуспееш в професията си.

ТОТО
Ако играеш насън и печелиш, очаквай непредвидени разходи, материални загуби или имотни щети.

ТОЧЕНЕ, ТОЧИЛАР
В съня показва, че трябва да внимаваш какво говориш, да се въздържаш от необмислени или прибързани изявления. Друг ако е точилар, ще се опитат да те въвлекат в интрига.

ТОЧИЛКА
В съня означава разправия и скандал. Счупена точилка обещава помирение, а ако е изцапана с брашно, предсказва главоболия и напразни надежди.

ТОЧКА
Ако видиш насън, ще намериш решение на важен проблем; чака те успешно завръщане. Ако поставяш или изписваш точка, ще направиш откритие, ще започнеш нещо интересно и успешно.

ТОЯГА
Сънуваш ли, ще имаш големи възможности и добри перспективи. Ако я носиш, ще се наложиш над противниците си. Ако биеш някого с нея, ще превишиш правата или правомощията си и ще понесеш загуби. Тебе ако те бият с тояга, чакат те незначителни печалби. Счупена тояга означава неуспех или скарване с приятел и съмишленик. Ако ти отнемат тоягата или друг носи тояга в съня ти, ще имаш любовни проблеми и несполуки.

ТРАВМА
Имаш ли насън, ще те обвинят несправедливо или ще понесеш незаслужени загуби. Ако се излекуваш от травма, ще те реабилитират и ще те компенсират за загубите. Друг ако има травма, значи си ощетил някого.

ТРАМПЛИН
В съня е предупреждение да не се главозамайваш или отчайваш от настоящите резултати и постижения, те са само временни и несигурни.

ТРАП
Че прескачаш, ако сънуваш, ще избегнеш опасност, ще се измъкнеш невредим от трудна ситуация. Корабен трап е знак за изпитание. Ако паднеш в дълбок трап, чакай неприятности и загуби.

ТРАПЕЗА
Богато отрупана с всякакви гозби в съня е предупреждение за неприятности и проблеми. Ако седиш на такава трапеза, очаквай обвинения и клевети. Ако ядеш от ястията, предстоят ти загуби. Ако гледаш други да ядат от богата трапеза, предстоят ти радости или подобряване на имотното състояние.

ТРАУР
Че носиш или спазваш, ако сънуваш, наяве ще се радваш и ще имаш дълъг живот.

ТРЕВА
Видиш ли насън, предстоят ти радости и здраве. Ако е млада и зелена, чака те семейно щастие. Ако е окосена, изсъхнала или стъпкана, нещо ще помрачи щастието ти, ще ти отнемат успехите. Ако седиш или лежи на зелена трева, ще бъдеш ухажван и обичан. Ако ходиш бос по росна трева, ще загубиш нещо ценно – ще съжаляваш или ще се разболееш. Ако косиш висока и буйна трева, ще надвиеш враговете си. Ако късаш, плевиш или скубеш трева, ще преживееш голям страх. Ако ядеш или пасеш трева, ще постъпиш глупаво или ще ти се подиграват напразно.

ТРЕВОГА
Ако изпитваш насън, ще чуеш интересни новини, ще научиш за важни събития. Друг ако е тревожен в съня ти, трябва да проявиш повече търпение в работата си.

ТРЕПЕРЕНЕ, ТРЕПЕРИШ
Ли насън, ще се влюбиш. Друг ако трепери, ще получиш покана за сватба или те очакват радостни приятелски събирания.

ТРИУМФ
В съня показва, че ще платиш прекалено висока цена за успехите или постиженията си.

ТРОМАВ
Че си, ако сънуваш, ще отблъснат любовта ти. Друг ако е тромав, ще проявиш завидна гъвкавост и приспособимост в трудна ситуация.

ТРОН
Ако сънуваш, очакват те неприятности и проблеми. Ако седиш на него, за бедните предсказва забогатяване, а за състоятелните – загуба на имот или средства. Друг ако седи на трон, достатъчно си се грижил за чуждите проблеми, трябва да се погрижиш за своите.

ТРОПАНЕ, ТРОПАШ
Ли насън, означава празна суета, лъжливи вести и безплодни усилия. Ако чуеш тропане, предстоящите промени няма да те засегнат.

ТРОТОАР
Ако сънуваш, избягвай полемиките и откритите схватки. Ако вървиш по него, ще защитаваш работата си. Ако преминаваш от тротоар на тротоар, значи трабва да проявиш повече постоянство или лоялност.

ТРОФЕЙ
В съня е знак за сила и власт. Ако ти отнемат трофея, значи срещу теб се готви заговор, кроят ти капан.

ТРОХА
Ако сънуваш, че правиш трохи, докато се храниш, ще се подчиняваш на чужда воля. Ако събираш трохи, ще се мъчиш да укрепиш или да заздравиш семейните отношения. Трохи по дрехите ти или по пода са знак за прахосничество. Ако храниш птици с трохи, ще получиш ценен подарък или неочаквано наследство.

ТРУД, ТРУДИШ
Ли се насън, очаквай стабилизиране на финансовото си състояние и добри материални придобивки.

ТРУДНОСТ
Ако изпитваш или преодоляваш в съня си, наяве ще се радваш и ще се гордееш с успехите си.

ТРЪН
Ако сънуваш, ще ти завиждат. Ако се убодеш на него, ще претърпиш загуба, може да те уволнят или да отхвърлят любовта ти. Друг ако се убоде на трън, ще намериш любовно щастие. Ако береш тръни, ще имаш сексуални неуспехи.

ТРЪПКА
Тръпки от страх в съня са знак, че трябва да проявиш повече решимост и жертвоготовност. Тръпки от студ предупреждават за възможни усложнения и непредвидени пречки в работата ти. Тръпки от плътски наслади предсказват интимни проблеми.

ТРЯСЪК
Чуеш ли насън, чакай лоши новини.

ТУНЕЛ
Видиш ли насън, не разкривай тайните си и не споделяй плановете си. Ако влизаш в тунел, предстоят ти мрачни дни, несигурност и страхове. Друг ако влиза в тунел, застрашени са животът и кариерата ти. Ако излизаш от тунел, ще успееш да намериш добро решение на заплетен проблем. Срутен или задръстен тунел предсказва неразрешим проблем или непреодолима пречка.

ТУРНЕ
Ако насън си на турне, ще имаш приходи и печалби, на които няма да се радваш или пък ще ти костват много усилия и нерви. Ако го организираш или провеждаш, някоя нова идея няма да донесе очакваните печалби.

ТУРНИР
Ако насън участваш в турнир, наяве ще имаш възможност да се изявиш.

ТУХЛА
Ако сънуваш, ще имаш късмет, ще ти провърви в бизнеса. Ако купуваш, пренасяш или редиш тухли, ще получиш заслужена печалба, ще те възнаградят за труда и усилията ти.

ТЪГА, ТЪЖЕН
Подобен сън обещава веселие и радостно събиране с приятели, роднини или близки.

ТЪКАЧНИЦА
В съня предсказва голям материален напредък, за подобряване на финансовото или имотното ти състояние.

ТЪЛКУВАНЕ, ТЪЛКУВАТЕЛ
Че си, ако сънуваш, наяве трудно ще намираш общ език с околните. Друг ако е тълкувател, близките ти няма да разберат или оценят добрите ти намерения.

ТЪЛПА
Сънуваш ли, е знак за заплаха. Ако ти си сред тълпата, наяве успехите, достойнствата или чувствата ти ще останат неоценени или незабелязани.

ТЪМНИНА
В съня предсказва объркване, заблуда, погрешен ход. Ако ти си в тъмното, наяве ще се оплакваш.

ТЪПАН
В съня е предсказание за тревожни новини и много грижи. Ако биеш тъпан, значи напразно ще се хвалиш или пък ще притесняваш и безпокоиш другите без причина.

ТЪРГ
В съня знак, че трябва да бъдеш по-гъвкав и рефлективен в работата си, защото конкурентите ти са доста активни и инициативни. Ако наддаваш в търг, бъди по-потаен в плановете и намеренията си. Ако печелиш нещо на търг, пази се – готвят ти капан.

ТЪРГОВЕЦ, ТЪРГОВИЯ
В съня обещават замогване, материално благосъстояние и парични печалби.

ТЪРКАЛЯНЕ, ТЪРКАЛЯШ
Ли нещо насън, ще си губиш времето в празни приказки или занимания. Друг ако търкаля нещо, ще се занимаваш с безперспективни хора и планове.

ТЪРПЕНИЕ
В съня съобщава, че не след дълго ще имаш повод и основание да се радваш и да се поздравиш с големи успехи. Ако сънуваш, че търпиш на болка или студ, не бива да занемаряваш доброто си здравословно и физическо състояние.

ТЪРСЕНЕ, ТЪРСИШ
Ли нещо насън, наяве ще пожънеш успех в започнатото. Ако го намериш, пази се от допускане на грешки.
Си видиш ли насън, предстоят семейни разногласия и разправии. Ти ако си нечий тъст или нечия тъща, възможно е да ти отправят справедливи обвинения или критични забележки.

ТЪТЕН
Далечен в съня предсказва тревожни новини, които няма да те засегнат пряко, а близък – неприятности за теб и близките ти.

ТЯЛО
Ако сънуваш собственото си тяло, ще претърпиш лични промени. Ако тялото ти е голо, ще научиш някаква неприятна истина за себе си или ще се разболееш. Ако е увито в дрипи, чаршафи или одеяло, ще загубиш богатството си или доброто си име. Ако е сакато или наранено, чакай нещастие или злополука. Ако се сънуваш с чуждо тяло, ще попаднеш в конфузна ситуация или ще даваш неприятни обяснения. Ако тялото ти е прекалено едро, ще се тревожиш за собствеността или печалбите си. Ако пък е дребно, предстоят ти загуби и сиромашия. Дебело тяло в съня е знак за големи доходи, а кльощаво – за недоимък. Тяло без глава е предсказание за объркване и смут.