Съновник Ф

Какво сънувахте снощи – съновник

Сега може да проверите значението на Вашия сън като натиснете в азбучния указател буквата, с която започва думата от съня Ви.


А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О

 

П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ь Ю Я

ФАКЛА
Ако сънуваш, ще се запалиш по някаква идея. Ако носиш запалена факла, ще те обичат, ще имаш последователи и верни приятели. Много факли са знак за промени и успешни начинания.

ФАКТ
Ако насън събираш или обобщаваш факти, работата ти ще е нискодоходна и без удовлетворение.

ФАЛ
Ако си направил насън, ще те повишат или поощрят. Друг ако прави фалове, ще чуеш лъжливи новини.

ФАЛИТ
Ако сънуваш, че си фалирал, ще се радваш на добър финансов успех. Друг ако фалира, вземи предпазни мерки в бизнеса си и не предприемай рисковани операции.

ФАЛЦЕТ
Чуеш ли насън, значи информацията, която получаваш, е преувеличена или неточна. Ако твоят глас звучи фалцетно, ще се съмняват в работата ти.

ФАЛШ, ФАЛШИВ, ФАЛШИФИКАЦИЯ
В съня съобщава за предстоящи разочарования. Не се доверявай на непознати и не поверявай служебните или интимните си дела на съмнителни личности.

ФАНАТИК
Че си, ако сънуваш, значи ще бъдеш наказан или ощетен. Друг ако е фанатик, ще си имаш работа с особено неприятна, несговорчива или опасна личност.

ФАНТАЗИЯ, ФАНТАСТИКА, ФАНТАЗИРАШ
Ли насън, предстоят ти добри времена. Друг ако фантазира, не бива да губиш надежда или да падаш духом.

ФАНФАРИ
Чуеш ли насън, ще получиш добри, радостни новини. Ако свириш на фанфари, ще има с какво да се гордееш и хвалиш.

ФАР
Ако видиш в съня си през нощта, ще имаш късмет, а ако е денем, е предупреждение да не се впускаш в нови спорове, безсмислени дискусии или препирни. Ако насън се ориентираш по фар, ще трябва да се довериш на приятелите си. Ако видиш несветещ или повреден фар, ще пропадне някое твое пътуване или командировка.

ФЕНЕР
Ако видиш или носиш насън, чакат те грижи около семейството си. Ако е с мъждукаща светлина, предстоят ти финансови проблеми, ако е ярка – ще ти завиждат или одумват. Джобно фенерче в съня е знак, че ще търсиш обиколен или хитър начин да се измъкнеш от заплетена ситуация.

ФЕНОМЕН
Природен сънуваш ли, някой твой проблем ще се реши от само себе си. Ако имаш феноменални способности в съня си, ще търпиш много сериозни хули, обвинения и критики в работата си. Друг ако има феноменални способности, пази се от мошеници.

ФЕСТИВАЛ
Ако гледаш или участваш в него насън, за младите означава радост и веселие, а за възрастните – финансови трудности.

ФЕЯ
Сънуваш ли, ще имаш помощник или посредник в любовните дела. Ти ако си фея, ще пожънеш успехи сред противоположния пол.

ФИГУРКИ
Ако видиш или правиш насън, ще си намериш доходно занимание или ползотворно хоби. Счупени фигурки означават разочарования и загуби.

ФИЛИЯ
Ако насън режеш хляб на филии, ще делиш успехите или богатствата си с приятели и познати. Ако ядеш филия хляб, ще бъдеш пестелив или пък дълго и бавно ще се наслаждаваш на придобивките си. Ако мажеш филия хляб с масло или мед, ще се радваш на голяма слава, ще те обичат и уважават.

ФИЛМ
Ако гледаш насън, ще срещнеш нови хора и ще посетиш нови места. Ако участваш във филм, ще получиш някакво предимство. Ако снимаш филм, ще напреднеш, ще успееш да реализираш някое свое желание. Любовен филм в съня е знак, че ще отстояваш позициите си, криминален – че няма да си доволен от резултатите си или от сегашното положение на нещата, екшън – че ти предстои много работа, фантастичен филм – че ще се заемеш с нови дела, а филм на ужасите – че те чакат веселия и празненства. Ако насън проявяваш или копираш фотофилм, ще имаш богат и разнообразен живот. Ако си във филмова студия или на снимачна площадка, възможно е изцяло да промениш досегашния си начин на живот.

ФИРМА
Ако създаваш или управляваш насън, ще се стремиш към самостоятелност в личния си живот. Ако работиш в известна фирма, ще се сродиш с изтъкнати или заможни хора.

ФИТИЛ
Ако видиш или палиш насън, готви се за победа. Ако фитилът угасне, чакат те неуспехи.

ФИШ
За тото ако попълваш или пускаш насън, значи в работата си се надяваш на повече, отколкото може да получиш.

ФЛАГ
Развят сънуваш ли, ще постигнеш задоволителни успехи. Ако издигаш флаг на пилон, ще се замогнеш. Ако гледаш как се спуска флаг, ще претърпиш незначителни загуби. Много разноцветни флагчета в съня са знак за триумф сред противоположния пол.

ФЛИРТ
Имаш ли насън, ще се злепоставиш в очите на важна особа. Ако е с познат, щетите от влошения ти имидж ще имат обществен резонанс, а ако е с непознат, укорите ще дойдат от близки хора. Ако друг флиртува с теб, ще чуеш ласкателства или ще узнаеш за нечии користни цели.

ФЛОТА, ФЛОТИЛИЯ
Ако видиш насън, предстои ти напредък. Ако е в боен ред и готовност, ще научиш тревожни новини за близък човек.

ФОЙЕРВЕРКИ
В съня са знак за благоприятни, но за жалост краткотрайни или измамни благоприятни новини и за временно добро стечение на обстоятелствата.

ФОКУС, ФОКУСНИК
Сънуваш ли, значи предстоят промени в живота ти. Ти ако си фокусник, чакат те разочарования и финансови проблеми. Ако наблюдаваш фокуснически номера, ще позволиш да те измамят.

ФОНТАН
Ако видиш насън, ще имаш приток на сили, средства и възможности. Ако докосваш водата му, ще се радваш на дребни удоволствия.

ФОТОГРАФ, ФОТОГРАФИЯ
Ако сънуваш, че си фотограф, ще имаш много приятели. Друг ако е фотограф, предстоят ти нови запознанства. Ако те фотографират, значи се опитват да те оклеветят. Черно-бяла фотография издава отношение към личните, семейните или интимните дела, а цветна – към работата, отношенията с колеги и външните контакти. Ако насън разглеждаш собствената си фотография, ще живееш дълго и щастливо. Ако гледаш снимка на чужд или непознат човек, ще се скараш с приятел или ще се разделиш с близък. Фотография на познат човек е знак за сърдечна раздяла. Ако разглеждаш фотоизложба или албум с фотографии, напразно се тревожиш за някого.

ФОТЬОЙЛ
Ако видиш или седиш в него насън, значи ще те уважават и ще ценят мнението ти. Друг ако седи във фотьойл, ще имаш респект от началниците си.

ФРАЗА
Ако насън чуеш или произнасяш известна фраза, ще се чувстваш несигурен в постиженията си и ще търсиш защита от авторитети или влиятелни личности. Повтаряне на една и съща фраза е сигнал за предстояща опасност или за сериозни проблеми. Ако става въпрос за музикална фраза, ще се съмняваш в любовта си.

ФРАКТУРА
В съня ти е едновременно сигнал за опасност и обещание за печалба.

ФУРОР
В съня е предсказание за бурен период от живота ти, чакат те силни емоции, разнообразни събития, многобройни запознанства и пр.

ФУЧЕНЕ
Чуеш ли в съня си, някой ще ти се разгневи или ще ти се заканва.

ФЪФЛЕНЕ, ФЪФЛИШ
Ли насън, наяве ще изпаднеш в заблуда или ще се объркаш. Друг ако фъфли, значи си на грешен път.