Съновник Ч

Какво сънувахте снощи – съновник

Сега може да проверите значението на Вашия сън като натиснете в азбучния указател буквата, с която започва думата от съня Ви.


А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О

 

П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ь Ю Я

ЧАДЪР
Сънуваш ли, ще търсиш сигурност, ще се стремиш към нечии протекции. Ако носиш чадър, ще имаш незначителни проблеми в любовта или в работата. Ако е разтворен, ще се нуждаеш от помощ, ще се боиш сам да предприемеш решителната крачка. Чадър за слънце в съня показва, че си излишно предпазлив и резервиран към околните. Плажен чадър е знак за влиятелна подкрепа. Счупен или скъсан чадър предупреждава за опасност – не си толкова защитен, колкото си мислиш.

ЧАЙ, ЧАЙНИК
Приготвяш ли чай насън, ще се грижиш за семейното щастие. Ако пиеш чай, ще се издигнеш в очите на околните. Пълен чайник предсказва приятни изненади, а празен – семейно неразбирателство. Чай на пакетчета обещава постепенно увеличаване на материалните придобивки, а насипен – че много ще печелиш, но и много ще харчиш.

ЧАКАЛНЯ
Ако сънуваш, че си в чакалня на гара, надеждите ти за промяна трябва да почакат. Ако е чакалня на летище, издигането ти в службата ще се забави. Чакалня в болница или в някакво учреждение е знак за бюрократични спънки в работата.

ЧАКАНЕ, ЧАКАШ
Ли някого или нещо насън, някоя твоя мечта или амбиция няма да се изпълни. Ако те чакат тебе, бъди по-внимателен и търпелив с околните.

ЧАНТА
Сънуваш ли, ще таиш някаква надежда. Ако я носиш, предстоят ти грижи и отговорности. Ако я изгубиш, ще те порицаят. Ако намериш чанта, ще се изявиш, ще те забележат. Ако сънуваш дамска чанта, ще трябва да се пребориш с интрига, ако е мъжка, проблемите ти ще опират до пари или материални придобивки. Ученическа чанта е знак за добри възможности, които пропиляваш от небрежност.

ЧАПЛА – ако видиш насън, ще се нуждаеш от такт и дипломатичност в работата си.

ЧАР
Общуваш ли с чаровен човек в съня си, социалното ти положение ще се подобри, ще се издигнеш в обществото. Ако ти си чаровен, ще използваш непочтени методи, за да спечелиш симпатиите на началниците си или да извлечеш служебни облаги.

ЧАРШАФ
Сънуваш ли, ще постигнеш незначителни успехи. Ако шиеш чаршаф, ще се гордееш. Ако го переш или избелваш, някой ще се разболее. Стар и скъсан чаршаф е знак за тревоги и неприятности. Ако си покрит с чаршаф, някой крои интриги срещу теб. Ако се завиваш или си омотан в чаршафи, нещо в семейните отношения не е наред. Мокри чаршафи в съня показват опасност.

ЧАСОВНИК, ЧАСОВНИКАР
Видиш ли часовник насън, чакат те притеснения. Ако е стенен, скоро ще се реши голям и важен проблем, ако е ръчен, ще се страхуваш за текущите си дела. Пясъчен часовник означава, че си губиш времето в неплодотворни усилия, а пеещ предупреждава, че те използват и баламосват. Будилник в съня съобщава, че ти предстои неприятна работа. Повреден или спрял часовник сигнализира, че си на път да допуснеш непростими грешки. Ако поправяш часовници, ще се състезаваш за завоюване или отстояване на позициите си. Друг ако поправя часовници, ще се боиш от конкурентите си. Тиктакане на часовник в съня е сигнал за опасност и здравословни проблеми, звън на будилник или часовникова аларма предвещава парични загуби, а биене на часовник – че си изправен пред важен проблем, предстои ти изпитание.

ЧАША
Стъклена сънуваш ли, щастието ти е крехко и нетрайно. Ако е винена, ще се отдадеш на празненства и гуляи, ако е ракиена, е знак за добро здраве и чепат характер, ако е за чай или кафе, обещава приятелско събиране, а водна чаша означава болест. Ако насън счупиш стъклена чаша, ще се разболееш, а ако е порцеланова, ще се скараш с някого. Ако миеш чаши, чакай гости. Ако купуваш чаши, ще чуеш добри новини. Златна или сребърна чаша в съня е предсказание за благоденствие, повишение в службата, увеличаване на имота или на членовете на семейството ти.

ЧЕКМЕДЖЕ
Видиш ли насън, ще проявиш любопитство. Ако го отваряш, някоя от рискованите ти постъпки ще бъде оправдана и възнаградена. Празно чекмедже в съня означава загуби и пропилян късмет, а пълно – щастие и придобивки.

ЧЕЛЮСТ
Болки в челюстта насън са предсказание за удар под пояса, за предателство или за обида от страна на близък човек. Ако сънуваш челюстите си прекалено големи, значи роднините ти имат прекалено голямо влияние върху тебе или са от изключително значение за теб. Счупена челюст в съня показва, че ще имаш емоционални проблеми, оголени или раззинати челюсти – че предстоят опасности, а стиснати челюсти – че ще търпиш последствията от отминали неприятности. Животински челюсти са сигнал, че допускаш грешки в любовта.

ЧЕПКА
Грозде в съня е знак за реализирано желание. Ако е черно грозде, няма да ти донесе удовлетворение, ако е бяло – ще имаш наслади. Чепка сухо грозде означава, че успехът ти е дошъл твърде късно и вече не се нуждаеш от него.

ЧЕПКАНЕ, ЧЕПКАШ
Ли вълна насън, наяве ще проявиш голяма изобретателност за спечелване на пари.

ЧЕРВЕЙ
Ако сънуваш, значи имаш големи възможности. Ако видиш много дъждовни червеи, приятелите ти са неверни или користни. Ако късаш или мачкаш червеи, пари и материални блага щедро ще се изсипят в дома ти. Ако използваш червеи за ловене на риба, ще поставяш на изпитание късмета си.

ЧЕРПЕНЕ, ЧЕРПИШ
Ли насън, богатствата ти ще се умножат. Тебе ако те черпят, предстоят ти непредвидени разходи. Ако черпиш сведения или блага от източник, значи играеш рискована игра и най-дребното отклонение от нормите може да ти коства сериозни загуби.

ЧЕРТАЕНЕ, ЧЕРТЕЖ, ЧЕРТОЖНИК
В съня ти предсказват успехи в семейството или в интимния живот. Ако гледаш чертеж, ще решаваш домашни проблеми, а ако го чертаеш, ще си негласен лидер сред роднините си.

ЧЕРУПКА
На орех или други плодове ако сънуваш, ще разбереш, че си избягнал опасност или си успял да решиш важен проблем. Ако събираш черупки, ще търсиш грешките си. Черупки от яйца показват, че радостта ти е напразна, а успехите – измамни.

ЧЕСТВАНЕ
Ако насън организираш или участваш в честване на годишнина, ще живееш в мир и разбирателство с роднини, комшии и колеги. Ако наблюдаваш честването, ще те уважават и почитат.

ЧЕСТОЛЮБИЕ, ЧЕСТОЛЮБИВ
Че си, сънуваш ли, несправедливо ще обидиш някого. Друг ако е честолюбив, чака те унижение.

ЧЕХЪЛ
Сънуваш ли, ще имаш семейни проблеми. Ако изгубиш чехлите си, чака те развод. Нови чехли ако купуваш или носиш, ще се жениш или ще ходиш на сватба.

ЧЕШЕНЕ, ЧЕШЕШ
Ли се насън, предстои промяна на финансовото ти състояние. Ако се чешеш по гърба, означава, че внезапно ще спечелиш голяма сума пари, по носа – че няма да вземеш важно решение, а по главата – че ще претърпиш загуби. Ако някой друг се чеше в съня ти, ще ти измъкнат печалбата изпод носа ти. Ако ти чешеш някого, ще даваш подкупи.

ЧЕШМА
Ако сънуваш, чакат те напредък, служебно издигане, повишение на заплатата. Ако е пресъхнала или от нея не тече вода, е лош знак: ще претърпиш загуби.

ЧИМШИР
Ако видиш или береш насън, ще имаш здраве и дълъг живот.

ЧИН
Ученически сънуваш ли, предстои ти още много да се трудиш и да се учиш, за да постигнеш добри резултати в работата си. Ако седиш на него, ще обучаваш или ще тренираш някого. Счупен чин в съня показва, че повече от това няма да успееш да напреднеш.

ЧИН
Ако насън те повишават в чин, ще си спечелиш уважението и завистта на околните. Ако те понижават, ще срещнеш фалшиво съчувствие. Другиго ако повишават, ще страдаш от неосъществени амбиции, а ако го понижават, излишно е да проявяваш мъжество или солидарност.

ЧИНАР
Видиш ли насън, значи си се нагърбил със задачи и отговорности, които не можеш да изпълниш.

ЧИНИЯ
Сънуваш ли, ще таиш големи амбиции. Ако е пълна, ще имаш всички шансове да ги реализираш, ако е празна, чакат те загуби. Ако миеш чинии, ще се отърсваш от разочарования и ще преодоляваш несполуките си. Ако счупиш чиния, навреме ще се откажеш от губеща идея. Сателитна чиния в съня е предсказание за скорошни новини.

ЧИРАК
Че си, ако сънуваш, ще постигнеш успех в любовта. Ако имаш или обучаваш чирак, чака те наследство или внезапна печалба.

ЧИСЛО
Конкретните числа в съня имат различно тълкуване: 1 е знак за успехи и победи, 2 сигнализира скорошни промени и приканва към дипломатичност и гъвкавост, 3 показва, че силата е на твоя страна, но трябва да я използваш умело, 4 предсказва лесни пари и бърз напредък, 5 вещае семейно щастие, 6 обещава успехи в работата, 7 означава, че развоят на събитията е в твои ръце, 8 е сигурен белег за материален възход, 9 предупреждава да не взимаш крайни решения и да се пазиш от прибързани действия, а 10 символизира постигнатото щастие. Ако от съня си запомниш някаква комбинация от числа, тя вероятно е от голямо значение за тебе – можеш да залагаш или да играеш тото с нея, да я използваш като код или да я включиш в работата и плановете си.

ЧИСТ, ЧИСТОТА
В съня означава, че ще се радваш на здраве. Ако друг е чист в съня ти, ще се грижиш за близък или роднина.

ЧИСТАЧ, ЧИСТЕНЕ, ЧИСТИШ
Ли насън, е добър знак: ще постигнеш успехи. Друг ако чисти, е предупреждение срещу всякакви я или непочтени постъпки.

ЧИЧО – си ако сънуваш, ще ти потръгне, ще реализираш добри печалби. Ако имаш чичо в съня си, някой неочаквано ще ти помогне финансово. Ти ако си нечий чичо, ще те молят за помощ, спонсорство или застъпничество.

ЧОВЕК
Непознат в съня означава потенциална опасност, а познат – че ще срещнеш някого, когото отдавна не си виждал, или че ще получиш изненадващи вести. Болен човек в съня е предупреждение за забавяне на делата ти и за пречки в работата. Възрастен човек показва, че ще усвояваш знания или умения, млад – че ще постъпиш прибързано, млада жена – че ще те одумват, стара – че ще те сватосват.

ЧУВСТВЕНОСТ, ЧУВСТВИТЕЛНОСТ, ЧУВСТВО
В съня е предупреждение срещу прекалена доверчивост, прибързаност и прекомерно разточителство.

ЧУДАК, ЧУДАТ
Човек ако срещнеш насън, трябва да промениш нещо в своя живот или стил на работа. Себе си ако сънуваш като чудак, ще те потърсят за помощ, съвет или съдружие.

ЧУДО
Видиш ли насън, наяве ще останеш разочарован.

ЧУДОВИЩЕ
Ако сънуваш, значи криеш нещо, страхуваш се да кажеш истината или се боиш да не би околните да разберат тайните ти.

ЧУЖБИНА, ЧУЖДЕНЕЦ
Заминаваш ли за чужбина насън, предстои ти важна промяна, а връщаш ли се – ще научиш за настъпили промени. Ако си чужденец в съня си, ще се впуснеш в рискована авантюра, друг ако е чужденец, предстоят ти нови запознанства, установяване на полезни връзки или разширяване на бизнеса.

ЧУК, ЧУКАЛО
Ако видиш или използваш насън, ще победиш враговете си. Друг ако използва чук, ще се присъединиш към печелившата страна. Чукало и хаванче ако видиш или използваш насън, значи избързваш с хвалбите или с радостта от постигнатото.

ЧУКАНЕ, ЧУКАШ
Ли на врата в съня си, ще молиш за заем или снизхождение. Ако насън чуеш почукване, не отхвърляй протегнатата за помощ ръка на някой непознат.

ЧУПЕНЕ, ЧУПЛИВИ, ЧУПИШ
Ли орехи или други черупчести плодове насън, ще постигнеш успехи, ще се справиш с трудни проблеми. Ако чупиш вещи, плановете ти ще се провалят, ще претърпиш неуспех. Ако чуеш звук от чупене на нещо, ще научиш обезпокояващи новини. Чупливи предмети в съня предупреждават, че трябва да бъдеш предпазлив, внимателен и толерантен към околните.

ЧУРУЛИКАНЕ
Ако чуеш насън, ще научиш добри новини, чакай радостни вести.

ЧУЧЕЛО
Сънуваш ли, ще разбереш, че са те измамили в някоя сделка, или ще чуеш лъжа. Ако някой твой познат е чучело, ще научиш за провала на свой приятел или партньор. Себе си ако сънуваш като чучело, ще успееш да надхитриш противниците си.