Съновник Я

Какво сънувахте снощи – съновник

Сега може да проверите значението на Вашия сън като натиснете в азбучния указател буквата, с която започва думата от съня Ви .


А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О

 

П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ь Ю Я

ЯБЪЛКА
Да видиш в съня, си е добър знак: обикновено се свързва със сексуални преживявания. Ако я ядеш, ще се радваш на здраве и щастие. Ако ядеш червена и сладка ябълка, предстои ти дръзка любовна авантюра, а ако е кисела или неузряла – кавги и неразбирателство в семейството или с любимия. Ябълки береш ли, ще натрупаш опит и познания, крадеш ли ги, ще те преследва стар любовник/любовница. Ако купуваш ябълки, ще се сдобиеш с добри приятели, а ако ги продаваш, ще ухажваш някого. Ако насън ти дават ябълка, ще се сгодиш; ако е неузряла, ще сключиш брак по сметка. Ако сънуваш узрели ябълки на дървото, ще имаш сплотено и многочислено семейство. Ако белиш ябълки, ще се простиш с някаква любовна надежда. Ако ядеш печени ябълки, чакат те много радости, благополучен брак, разбирателство. Ако изтървеш или загубиш ябълка, ще загубиш приятел или любим. Ако насън видиш цъфнало ябълково дърво, предстои ти чиста, невинна, платонична любов. Ако се качваш на ябълково дърво, ще си придирчив, ще поставяш много високи изисквания пред бъдещия си любим/любима.

ЯВЛЕНИЕ, ЯВЯВАНЕ
Ако нещо или някой твърде неочаквано, необяснимо или нелогично ти се яви насън, ще чуеш важна новина или ще срещнеш важен човек. Значението, тълкуването и последиците на подобно явяване зависят от съпътстващите подробности на съня.

ЯГОДА
Сънуваш ли ягоди, чака те неимоверно щастие. Ако ги береш и ядеш, ще изживееш истински наслади в любовта. Ако са горски ягоди, предстои ти голям късмет. Ако са гнили или развалени, старо приятелство ще се помрачи или ще охладнеят чувствата ти към отдавнашен интимен партньор. Ако садиш, поливаш или плевиш ягоди, ще имаш многобройни грижи, няма да получиш това, което очакваш или са ти обещали, и ще се тревожиш за по-стари хора. Ако береш зелени ягоди, чакат те незначителни неприятности. Ако купуваш ягоди, ще имаш успешни търговски сделки. Ако насън ядеш сладко или компот от ягоди, предстои ти женитба. Цъфнали ягоди са знак за предстояща тежка болест.

ЯД, ЯДОСАН
Ли си насън, чакат те неприятности в дома или работата си. Ако изпитваш силен яд, ще те измамят в предстоящи сделки, ще имаш врагове.

ЯДЕНЕ, ЯДЕШ
Ли насън, означава благополучие в работата ти. Ако ядеш с апетит, ще успееш в започнатото, ако яденето е с нежелание или без апетит, наяве ще срещнеш трудности и спънки в делата си. Ако сънуваш как други ядат, ще трябва да се постараеш повече в службата. Ако видиш маса, отрупана с храна, значи чрез упорита работа ще постигнеш успехите си.

ЯДКА
Ако ядеш ядки насън, наяве ще постигнеш рядък успех, ще подобриш рекорд или ще се добереш до значителни висоти в работата си. Ако чупиш черупкови плодове и вадиш ядките им, ще се радваш на изключително здраве или ще оздравееш (за болните).

ЯДОВЕ
Имаш ли насън, наяве те очаква безгрижен, необременен и спокоен живот.

ЯЗВА
Че имаш, ако сънуваш, дълго време ще те човъркат съмнения и подозрения. Ако тялото ти е покрито с язви, трябва да си признаеш, че над главата ти са надвиснали сериозни проблеми и е време да се заемеш с тях.

ЯЗДИШ
Ли насън, чакат те успехи, благополучие, охолен живот. Колкото по-силен, бърз и отбран е конят в съня ти, толкова по-бързо и шеметно ще постигнеш славата си.

ЯЗОВИР
Да видиш насън, е знак, че ти предстои огромно количество работа. Ако ходиш по язовирната стена, ще намериш лесен начин да се справиш с работата си или ще впрегнеш някой друг да ти я свърши. Ако сънуваш празен, пресъхнал язовир, ще останеш без работа. Ако е препълнен или прелива, ще изтървеш нещата от контрола си.

ЯЙЦЕ
Ядеш ли насън, ще имаш печалба. Ако купуваш яйца, значително ще се издигнеш в работата или ще подобриш положението си. Ако ги продаваш, чакат те нови придобивки. Ако даваш или ти дават яйце, ще откриеш, че някой е влюбен в тебе. Ако мътиш яйца, тревогите ти ще са напразни. Ако сънуваш кокошка да снася яйце, ще чуеш добри новини. Ако носиш здрави яйца, предстои ти страстна любовна връзка, но ако са счупени, ще имаш проблеми на любовния фронт или пък похожденията ти ще донесат неприятни последици. Ако видиш яйца в гнездо, изненадващо ще спечелиш пари (от лотария, хазарт, наследство). Ако готвиш ястие с яйца, личност от противоположния пол ще прояви специален интерес към теб. Ако видиш как се излюпват пиленца от яйца, радостите и любовта в семейството ти ще са безчет. Ако насън счупиш едно яйце, предстои ти спор, ако счупиш много яйца – загуба. Ако видиш счупени яйца или гледаш как някой чупи яйца, ще те излъжат в любовта, чака те сърдечна тъга. Ако сънуваш развалени яйца, бъди нащрек за измамници. Ако в съня ти те замерват с яйца, ще си навлечеш лоша слава. Ако ти замерваш някого с яйца, ще загубиш имущество, състояние или пък ще отблъснеш нечия искрена любов. Ако крадеш яйца, придобивките ти ще са със съмнителен произход, с неясна трайност и с не особено приятни последици. Яйчени черупки в съня означават, че напразно ще се радваш на печалбите или любовното си щастие. Ако стъпваш по яйчени черупки, ще водиш охолен, но празен, безцелен живот.

ЯМА
Копаеш ли насън, наяве таиш лоши намерения. Ако я прескачаш или заобикаляш, ще прескочиш или ще заобиколиш трудности и препятствия в работата си. Ако паднеш в яма, ще попаднеш в капан, ще имаш неприятности и проблеми. Ако затрупваш или покриваш с нещо ямата, трябва да се пазиш, защото лесно може да се поддадеш на измама.

ЯРКОСТ, ЯРКА СВЕТЛИНА
Ако в съня ти предметите и хората са в ярки цветове или облени от ярка светлина, е знак, че предстоящите събития ще са изключително динамични, полюсни, емоционални и краткотрайни като последици.

ЯРОСТ
Изпитваш ли насън, е предупреждение да се пазиш от прибързани действия, да не се поддаваш на емоциите си в работата и сериозно да обмисляш всяка следваща крачка.

ЯСЕН ДЕН
В съня ти е обещание за щастие, разбирателство, хармоничен живот и безхаберие.

ЯСЛА, ЯСЛИ
Празни в съня не са добър знак: чакат те бедност и сиромашия. Ако са пълни, ще натрупаш пари или имоти, може да купиш нова къща или да попълниш сметката си в банката.

ЯСНОВИДЕЦ, ЯСНОВИДКА, ЯСНОВИДСТВО
Ако сънуваш, че си ясновидец или посещаваш ясновидец, за да ти предскаже съдбата, е се опиташ по непочтен начин да спечелиш или да преминеш изпитание. Ако жена сънува себе си като ясновидка или че е женена за ясновидец, значи ще се колебае между двама ухажори. Ясновидство, гадаене и пророкуване в съня ти са свързани с много и разнообразни неблагоприятни обстоятелства в работата или социалното положение.

ЯТАГАН
Да видиш или да носиш насън, значи, че ще участваш в рискован бизнес със слаби изгледи за успех и печалба, и предупреждава да не се намесваш в чужди опасни, доста изострени отношения.

ЯТО
Ако в съня ти ятото се приближава, ще научиш наистина важни вести. Ако се отдалечава, ще пропуснеш важно съобщение или ще се разминеш с дългоочакван гост. Ако сънуваш ниско кръжащо на едно и също място ято, значи да изчакаш – нито да приемеш, нито да отхвърлиш отправените ти предложения. Ако видиш няколко различни ята, опитай се да получиш информация за настоящата ситуация и за положението на нещата около тебе от няколко независими източника.

ЯХАНЕ, ЯХАШ
Ли хубав кон насън, ще се радваш на успехи и обществено признание. Ако яхаш магаре или катър, репутацията ти ще пострада.

ЯХТА
Да видиш насън, предвещава радост. Ако пътуваш с нея, е символ на финансови успехи. Ако яхтата е с издути бели платна, ще успееш да реализираш мечтите и желанията си. Ако си на яхта и морето е бурно, може внезапно да загубиш пари. Ако правиш, поправяш или купуваш яхта, ще сключиш изгодна сделка и съдбата ще покровителства финансовите ти операции и сделките с недвижими имоти. Ако яхтата е поела курс в открито море, постарай се да стоиш далеч от вихъра на събитията, потърси спокойствие и усамотение. Състезание с яхти ако гледаш в съня си, моментът е подходящ за съставяне на дългосрочни планове, а ако участваш в регата, имаш реални шансове да победиш конкурентите си. Ако насън яхтата е на пристанище, ще се занимаваш с обзавеждане на жилище.