Съседи на Венета Райкова: Крие тайнствен господин

Тв звездата Венета Райкова има ново хоби – астрологоята. Откакто предаването „Папараци“ е свалено от ефир заради извънредното положение в страната, водещата разполага с повече свободно време. Уплътнява го с четене и изучаване на методи за астрологични прогнози. Работи и по най-новата си книга със заглавие „Куклите”.

Венета често се хвали в социалната мрежа, че писането на най-новия й роман върви с пълна сила, но през последната седмица имала и кризисни моменти. Тя отдава неприятностите на разположението на планетите, и най-вече на ретроградния Меркурий.

„Бях пред инфаркт! Щях да остана без всичко написано по „Куклите”! С началото на ретроградния Меркурий лаптопа ми се бъгна – предупреждаваха астролозите да внимаваме, ама аз не прехвърлих информацията и на друго място! Слава Богу, в сервиза успяха да спасят „Куклите”, докато други файлове се изтриха и изчезнаха, но важното е, че сега вече мога да продължа работата по осмата ми книга. Голям стрес ми донесе този ретрограден Меркурий!”, оплака се Райкова.

Тя открай време вярва в астрологията като наука, но напоследък се е запалила още повече. Писателката и водеща е убедена, че планетните влияния може да определят настоящето и бъдещето, затова често се допитва до личната си астроложка Оксана. Доверява се още на световноизвестния автор и духовен учител Гал Сасон.

„Астрологията е най-древната наука, възникнала преди хиляди години. Във врачки и други измамници не вярвам, но на астрологичните прогнози се доверявам напълно!“, споделяла е Венета. Тя неведнъж е следвала съветите на звездите, преди да предприеме важна стъпка в живота си, и е чертаела плановете си според небесните транзити.

Райкова и Гал Сасон са приятели от години и той няколко пъти е гостувал в предаването й. Тя е разказвала, че даже се е подлагала на регресия при него. По време на сеанса се видяла като римски войник в минал живот. „Беше ме страх да не ми промени мисленето, защото има терапии, които ти вкарват натрапчиви мисли, ала регресията не е такава. Продължи около 40 минути и не чувах гласове и видения – само гласът на този, който ръководеше процеса. Плаках през цялото време и даже не знаех защо. Същевременно видях как ме убиват с копие в корема. Бях с военни дрехи, с шлем и на кон“, спомня си Венета.

Авторката на бестселъри вярва във всички прогнози на Гал Сасон. Когато е в България, той винаги й гледа на карти Таро и неведнъж й е предричал хубави неща. Миналата година той я уверяваше, че ще се появи нов мъж в живота й, ала водещата и писателка не издава дали предсказанието се е сбъднало.

След развода си с Тихомир Георгиев тя казваше, че се е посветила на сина си Патрик, но пък нейни съседи издават, че са я засичали многократно с мистериозен господин – дали той е ново гадже или просто приятел, засега не е известно. По време на карантината 11-годишният Патрик три месеца е живял с баща си и е напълно възможно през този период друг мъж да е топлил постелята на устата блондинка. Tя е категорична, че няма да коментира личния си живот, за да не дава поводи за клюки, пише Уикенд.

Венета и бившият й Тишо се разведоха преди две години, но успяха да запазят приятелски отношения заради детето. Те винаги се събират за семейни празници и други поводи, но нямат намерение да възобновяват романтичната си връзка. И двамата са категорични, че никога не са си изневерявали, но рутината и битовизмите взели връх и убили брака им. „Странно е, но сега, когато не сме съпрузи, се разбираме повече от всякога. Тихомир е най-добрия ми приятел и винаги ще има специално място в живота ми”, категорична е Райкова.

 


image0 (9K)