Състоянието на Есма в „Завинаги“ критично бързо се влошава

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ състоянието на Есма критично се влошава. Тя се облича като тийнейджърка и иска всичките ѝ други дрехи да бъдат изхвърлени.

Все по-рядко султанката е в настоящето, все по-рядко си спомня хората около себе си. Нови персонажи влизат в имението – все хора от ония години в конака, когато тя е била млада, а любовта ѝ с гарип току-що е започвала.

Много забавен епизод от “Завинаги”! Всички влизат в нови роли и играят невероятен театър

Есма търси огледалото в стаята си, но то беше свалено заради нейната безопасност. В лъскавото дъно на една кутия султанката вижда себе си и се ужасява от външния вид на възрастната жена, която я гледа от отражението ѝ. Тя влиза в живота на младата Есма и никак не ѝ се иска да се окаже в действителността. За цялото семейство е много трудно, но Фарук им разяснява, че майка им утре вероятно пак ще се събуди като младо и щастливо момиче и всички те трябва да успеят да се заразят с нейното щастие, за дда ѝ дадат необходимото спокойствие.

Членовете на семейството и пресоналът са си изработили кодови мимики и жестове, с които да се предупреждават, за да не стресират болната жена с явни напомняния, че тя наприемр е изключила в даден момент.

След повече от година: Големият финал на “ЗАВИНАГИ”!

Водят Есма в ресторанта, където фамилията се е подготвила да отпразнува брака на Адем с Гюнеш. Осман влиза в ролята на длъжностно лице, което огласява валидността на връзката на брат си с дизайнерката. На тържеството има от всичко: речи, забавления, шеги и закачки и много любов. Гюнеш е във възторг от приобщаването ѝ сред Боранови. Фарук кани майка си на танц, а Емир поставя венче от маргаритки върху главата на баба си.

В дома на новото семейство Гюнеш се е затворила в банята. Нещо се случва с храносмилането ѝ – дали от притеснение и сгъстения график на важни събития в живота ѝ или е от нещо друго? Двамата с Адем очакват идването на момиченцето, което ще осиновят. Но тъй като тя е много изнервена, Адем предлага да се обадят в Дома, за да насрочат друга дата. Бъдещата майка не дава да се издума подобно отлагане. На вратата се позвънява. На входа е малката Суде, която е по-притеснена и от бъдещите си родители.


image0 (9K)