С книжка от месец, ето го младежът, който откъсна крака на свой връстник

Георги, син на бившия икономически полицай Пламен Попстоянов, е шофьорът ранил трима тийнейджъри на тротоар в Петрич снощи, съобщава Struma.com.

[ad id=“225664″]

18-годишният младеж причинил кървавия инцидент в Петрич се е врязал в култовото заведение „Катмите”, което е собственост на съпруга на административния ръководител на Районна прокуратура Петрич Пиринка Костадинова.

Шофьорът, който имал книжка от 1 месец, е изтървал управлението на автомобила и се забил в заведението, като помел чакащи под навеса му младежи. Децата се прибирали от събор и чакали под навеса заради дъждовното време, когато са връхлетени от лекия автомобил.

17-годишно момче от Първомай е прието в реанимацията на петричката болница с откъснат крак. 15-годишно момиче от Тополница също е прието в реанимацията на петричката болница с тежка травма на крака. При инцидента е пострадало и 16 -годишно момиче от Първомай. Тя е прегледана в санданската болница с травма в корема. Освободена е за домашно лечение.

Бащата Пламен Попстоянов напуснал системата, станал управител на „Петричка праскова“ и неин ликвидатор. Около името му и предприятието имаше големи скандали, които стигнаха и до съда.


image0 (9K)