Тази вечер във „Вътрешен човек“: Двамата братя тръгват вабанк

Тази вечер в крими серила „Вътрешен човек“ двамата братя Мерт и Сарп отново са на ръба да се избият взаимно.

Обещанието, което Мерт даде на любимата си Ейлем, да освободи Фюсюн от ръцете на Джелял, го кара да тръгне вабанк. И без това на няколко пъти той проклина посоката, в която е поел животът му и на гребена на вълната го държи единствено честолюбието му, бившият мним полицай прави машинации за освобождаването на Фюсюн. Това добре, но младият мъж не иска да прости по никакъв начин на Сарп въпреки, че на няколко пъти му се удава начин да го довърши, но това така и не се случва.

Син на емигрант от България, Чаатай Улусой – привлекателен, харизматичен, сериозен

Мерт се договаря с Джелял да му доведе Сарп, а мафиотският бос да освободи майка му. В същото време капанът за Сарп е щракнат, тъй като брат му го примамва, че уж заедно ще спасят Фюсюн.

Татко Джелял или актьорът Четин Текиндор, за когото журналист пуска иронична забележка, променила живота му

Зрителите ще видят нова порция екшън в склада, където отиват двамата братя. Нещата преминават от бой в истинско сражение и изходът изобщо не е ясен. Гърмят пистолети, раздават се юмруци, надделява ту единият, ту другият, докато в битката помежду си елиминират всички от охраната.

В крайна сметка епизодът завършва драматично с попадането на Сарп в ръцете на Касапина. Какво още се случва, гледайте довечера от 21,30 часа по бТВ.


image0 (9K)