Тази вечер във „Вътрешен човек“ Сарп се докосва до тайната за брат си, но…

Тази вечер в епизода на турския крими сериал „Вътрешен човек“ гонитбата за тайната, заключена между Джелял, Мерт и Сарп, продължава.

Мафиотският бос естествено иска да я запази, а двамата братя – да я разкрият. По-активен в действията отново е Сарп, който претърсва стаята на убитата Мелек, защото е сигурен, че тя му е оставила някаква информация за съдбата на Умут. Йешим обаче неслучайно е съпруга на Касапина. Тя осуетява плановете на младия мъж и веднага съобщава на Джелял, че Сарп души нещо. Мафиотът намира запис, в който Мелек казва, че Мерт и Сарп са братя. Така тайната на жестокия Касапин остава неразгадана.

Мелек разбира, че Мерт е изгубеният брат на Сарп

Какво открива Рижия в отмъкнатите документи, ще се разбере в серията довечера, но Алянак вече е убеден, че с пълно право може да застане начело на мафията.

Кудрет вече е въдворен в затвора и единствената цел на Джелял е той да бъде убит. Рустем отказва да направи това, но пък Рижия много услужливо е готов да уреди тази работа. Мерт и Давуд са изпратени да се справят с Рустем.

Началник Юсуф нарежда на своя човек под прикритие да разучи повече за бившия полицай, срещу когото така и не излязоха доказателства за предателство.

Сарп се мъчи да разбере какво има в касетата, оставена от Мелек, а Мерт го вижда.

Какво още ще се случи, гледайте епизода от 21,30 часа по бТВ.


image0 (9K)