Тази вечер в „Състояние на връзката“: Айшегюл води шоу за двойки, жена, която участва в шоуто, започва да я дразни

Джан и Айшегюл отиват в имението с малкия Исмаил. Медиха не е доволна, че ще останат там няколко дни, но Исмаил ги посреща с радост.

Медиха се обажда на Елиф от кухнята, за да й каже да дойде бързо в имението, но е изненадана от Айшегюл. Медиха й казва, че без Наджие ще е много трудно да се грижи за бебето.

Хандан се обажда на Айшегюл и я пита къде е, моли я веднага да дойде в офиса.

Джан предлага да се грижи за детето.

Медиха нарочно пита Айшегюл откъде е взела последната си сватбена рокля, тъй като търси такава за Елиф. Малката отговаря, че е била на майка й.

Елиф отива в имението. Медиха я съветва да се прави на добра майка пред Джан.

Елиф вижда Джан да си играе с малкия Исмаил, предлага да взема малкия на ръце, но той започва да плаче.

В студиото Айшегюл започва да води шоу за двойки.

Елиф и Джан едва успяват да успокоят бебето Исмаил.

Жената, която участва в шоуто, започва да дразни Айшегюл и й казва, че смуче парите на Джан, двете се карат. Хандан упреква Айшегюл, че е развалила всичко. Вече не й е мениджър.

Джан и Елиф започват да преобличат малкия Исмаил, той пикае в лицето на Елиф. Джан не може да не се засмее. Елиф отива в другата стая да се преоблече.

Айшегюл отива при Мурат и му разказва какво се е случило по време на снимките. Мурат й казва, че могат да започнат отначало заедно в Италия, но Айшегюл отговаря, че не може да остави Джан сам да се грижи за детето нито да го отдели от него.

Айшегюл отива в имението и взима Исмаил от ръцете на Елиф, след това носи момчето в леглото. Тя отива до тоалетната. Джан вижда, че бебето е само, и го взема, а след това го слага в кошчето. Отива да му приготви храна. Исмаил вижда, че бебето е само, и го взема в стаята си от другата страна на имението.

Айшегюл се връща от банята и вижда, че малкият е изчезнал. Джан също вижда, че малкият е изчезнал. Двамата смятат, че Исо е отвлечен. Токът изгасва и има буря. Медиха получава паник атака и не иска да се отделя от Елиф.

Дядото се завива с бяло одеяло, което го кара да прилича на призрак.

Джан, Медиха, Айшегюл и Елиф търсят бебето. Медиха е уплашена и не иска да пусне Айшегюл, вижда дядото завит в одеяло и си мисли, че е призрак.

Джан отива да види какво става. Четиримата намират дядо Исмаил с бебето на ръце, но Медиха припада.

Айшегюл и Джан се срещат в кухнята, той й прави чай и си спомня хубавите дни, прекарани на верандата в дома й.

Източник: Telenovellas News


image0 (9K)