Тези 7 странни неща при жените всъщност привличат мъжете

Понякога недостатъците допълват нашите добродетели, а нещата, от които се срамуваме, се оказват сладки и дори съблазнителни в очите на противоположния пол.
Намерихме няколко проучвания, които доказват: привлекателното не винаги е = безупречно.
1. Пот


Потенето извън салона и бягащата пътека в парка е меко казано смущаващо. Хората могат да различат повече от трилион миризми. И въпреки че потта не ни се струва най-приятната от тях, тя перфектно издава на събеседника нашите емоции. Учените са сигурни, че миризмата на щастие е „заразна“: можем да я усетим и да почувстваме положителни емоции в отговор.
2. Заразителен смях


Психолозите твърдят, че ако срещнем някой, с когото искаме да се смеем и забавляваме, можем да вярваме, че връзката има големи шансове за добро бъдеще: животът до този човек ще бъде забавен и изпълнен с добро настроение.
3. Очила


Не е необходимо обезателно да използваме очилата само за четене. Резултатите от проучването показват, че мъжете смятат жените с очила за по-сладки и секси.
4. Светли следи от тен


Тънките ивици на светла кожа срещу загоряло тяло изглеждат още по-голи. Те привличат окото и събуждат желанието да се докосеш до тези деликатни области на тялото.
5. Разчорлена прическа


Леко небрежни къдрици, сноп с начупени кичури, леки естествени вълни – прически, които искате да докоснете, без риск да унищожите „многослойната торта“ от тонове лак и руно.
6. Липса на грим


Учените са изчислили: 40% от хората намират момичетата без грим за по-привлекателни.
7. Коремче

Малкото коремче само добавя привлекателност. Учените казват, че основното е поддържането на пропорции във фигурата. Проучванията показват, че при гледане на снимки на жени с фигура на „пясъчни часовници“, зони, отговорни за удоволствието, се активират в мозъка на мъжете.
Без грим, с разрошена коса, с кражба на храна от чинията на мъж, можете да станете най-чаровната жена в очите му.

(Visited 83 times, 1 visits today)

image0 (9K)