НАЙ-НОВИ:

Тервел Пулев излезе на първа линия в борбата с COVID-19

Бронзовият медалист от Олимпийските игри в Лондон (2012) Тервел Пулев се присъедини към екипа доброволци в УМБАЛ „Софиямед“. Боксовият ни шампион помага в отделението по „Спешна помощ“ на Университетската болница, като извършва транспорт на пациенти и се занимава със санитарно-хигиенни мероприятия, както и всичко останало, от което екипът и пациентите имат нужда, съобщава btvnovinite.bg. В ситуацията на пандемия помощта от доброволците е изключително важна за лекарите. По няколко часа на ден Тервел Пулев се грижи основно за хигиената в спешното отеделение.

„Ето с тези пособия хващам, по този начин без да има притеснения, без да има предразсъдък. Всяко едно ъгълче трябва да бъде измито“, каза боксьорът пред bTV. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Пулев посреща и част от пациентите и насочва тези със симптоми на коронавирус в специален коридор. „Подкрепи ни морално, както нас, така и пациентите и ще ни бъде в помощ в работата, а също е важен и личният пример за хората, които живеят в България“, сподели д-р Иван Христов.
Източник – Спортал

Най-нови