Тервел Пулев излиза в заслужена почивка

След 10-ата си победа на професионалния ринг Тервел Пулев се прибра в родината, а на летището го очакваше нов „мач“. Този път по великденска традиция – с яйца. Българският боксьор, който остава непобеден, след като във Виена нокаутира във втория рунд унгареца Ласло Пензеш, бе посрещнат от колоритна група приятели, които му честитиха Великден и го призоваха на дуел с яйца.

[ad id=“225664″]

Въпреки че с охота и широка усмивка Пулев се включи в празничната традиция, професионалните му планове са далеч по-различни. Той самият усеща, че има нужда от почивка, след интензивната програма в последните месеци.

[ad id=“263680″]
„От тук нататък не мога да кажа със сигурност. Може би лятото ще имам мач. Чувствам, че имам нужда от 1-2 седмици почивка, пък ще го коментираме и с моя треньор“, каза Пулев пред bTV.

Той определи бързата победа над Пензеш като трудна, тъй като не е имал възможност да се запознае в детайли с предишни срещи на противника.
[ad id=“236993″]

„Оценявам мача добре, с оглед на това, че е победа с нокаут. Надявам се, че ще извлечем поуки и ще ни придвижи по-напред в ранглистата. Не знаех абсолютно нищо за съперника си, нямаше никакви видеа. Беше трудно, концентрацията беше голяма. Това, че взехме абсолютно всички мерки и подходихме сериозно, даде резултат“, каза Тервел.


image0 (9K)