Тити Папазов се хили в ефир след шофьорските си „подвизи“: Голям резил!

От преминаване на червен светофар до неправилно паркиране. Това са само част от нарушенията на пътя на автомобила на Тити Папазов, които са заснети от граждани.

„Това е много голям резил, чувствам се ужасно“, каза той пред бТВ, признавайки, че кара недисциплинирано. На моменти Папазов се хилеше и се държеше неадекватно спрямо нарушенията, които е направил.

„В този момент човек трябва единствено да се извини на цялото общество“, повтаряше Тити Папазов и вдигаше рамене.

„Чувствам се ужасно, че минах на червено. Няма адекватен отговор за това нещо. Най-важното е за хората, имам воля. По-известните хора не са богопомазани, плащам си си всички нарушения. Карам недисциплинирано“, разказа без свян баскетболният треньор, който бе заснет да минава грубо на червен светофар на столичния бул. „Черни връх“

Тити Папазов хвърчи с джипа си на червено

По думите му това, че е известен, не го прави богопомазан. Заяви, че си е платил за всички нарушения, които е извършил на пътя.

Той пое ангажимента да донесе в студиото наказателното постановление, за да могат хората да разберат, че има правила.

Папазов призна и че доста често кара в бус лентата.

„Утре ще имам нов автомобил и ще си дам номера, за да го следят хората“, каза още той.

„Срамът и отговорността пред обществото са в пъти по-тежки от финансовите параметри“, смята баскетболният треньор.

Малко по-късно КАТ връчи неплатени фишове за 3200 лева на Тити Папазов. Това стана в столичния КАТ, потвърдиха очевидци пред „Телеграф медиа“.

За минаването на червен светофар Тити е отнесъл и акт за 100 лева и са му взети 8 точки от талона, потвърдиха пред „Телеграф медиа“ от полицията.

 


image0 (9K)