Тодор Неделев: „Просто съм благодарен, че съм жив!“

Халфът на Ботев Пловдив и националния отбор на България – Тодор Неделев, проговори за пръв път след ужасяващия инцидент в Грузия, който му причини сериозна контузия в областта на главата, научи ЗАРАТА.

Неделев кацна вчера в България и вече продължава своето възстановяване на родна почва. През своята Фейсбук страница той благодари на всички, които му помогнаха в критичните мигове.

Публикуваме съобщението без редакторска намеса:

„Една секунда може да преобърне целият ти живот! Мечтите и плановете за бъдещето в един миг изчезват, там в мрачният тунел… Сега не се питам защо на мен, не търся вина в никого. Просто съм благодарен, че съм жив! Няма думи, с които мога да изразя благодарността си към човека, който ми даде шанс за втори живот, Проф. Шота Ингороква и екипът му,“ написа в емоционален благодарствен текст халфът на Ботев (Пловдив) и националния отбор на България, който трябваше да претърпи операция след тежка мозъчно-черепна травма, получена в Тбилиси.
„Благодаря от сърце и на д-р Бисер Бочев за навременната намеса и постоянните грижи по време и след операцията. На най-прекрасната жена на света за това, че беше неотлъчно до мен и ми вдъхна сили да премина през това изпитание. На моето семейство, което беше непрестанно в мислите ми, за любовта и подкрепата. На всички мои „Искам да благодаря на Български Футболен Съюз, на Българското посолство в Грузия, на консула Ралица Димитрова, както и на Грузинската федерация за това, че бяха до мен през цялото време на престоя ми там. И не на последно благодаря на всички познати и непознати хора, които ми изпращахте позитивната си енергия. Сигурен съм, че скоро ще се завърна на терена по-силен от всякога!“близки и приятели, които ми даваха кураж.

(Visited 134 times, 29 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!