НАЙ-НОВИ:

Тони Димитрова в пореден грозен скандал с бившия си

Поредна словесна медийна престрелка се разрази между Тони Димитрова и нейния бивш възлюбен Иван Ченов.

Този път певицата първа откри фронта и захапа мъжа, с когото живя на семейни начала в продължение на 3 години. „Имам само един провал. Няма да му спомена името. 3-годишен провал. Ако имах гумичка щях да го изтрия“, казва по адрес на китариста Ченов бургазлийката. Тя намекна, че докато са били заедно той й е свалял звездите, а тя е била наивна и му е вярвала докато той се е възползвал от доверието й и я е мамел.

„Беше от наивност и глупост. Вече не бих се втурнала така безпаметно в каквото и да е“, категорична е Тони, която е затотворила сърцето си за мъже. След горчивия й опит от връзката й с по-младия от нея Ченов, тя започнала да бъде твърде мнителна. Тя не се доверява на никого от мъжки пол и се съмнява във всеки комплимент, който й отправят. До момента Иван все още не е отговорил на атаките, но откакто двамата са прекратили отношенията си, през няколко месеца се захапват чрез интервюта или в социалните мрежи.

Последно Ченов изригна във Фейсбук профила си, написвайки следното: „Чeтa днec пopeднaтa cтaтия, в ĸoятo yвaжaeмaтa Toни Димитpoвa ce cpaмyвaлa oт мeн. Hяĸoи щe ĸaжaт „зaщo чeтeш и ce зaнимaвaш c тeзи глyпocти“, дpyги нищo нямa дa ĸaжaт…. Ho въпpocът ми e „He тpябвa ли aз дa ce cpaмyвaм вce пaĸ?„… Ha вcичĸи cъм гo виждaл в oчитe, нo ĸoй мoжe дa гo ĸaжe“, нaпиca пo aдpec нa бившaтa cи любимa Чeнoв.

После коментарът му изчезна, а той се опита отново да спечели сърцето на Димитрова, твърдейки, че двамата са заровили томахавките и са в добри отношения, пише Ретро. Тогава певицата опроверга тези твърдения и го нарече лъжец.

  Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Най-нови