Тони Хекимян заведе родата на къмпинг

Край морето изкара миналата седмица Антон Хекимян. Водещият на „Тази сутрин” по Би Ти Ви курортуваше не с някоя знойна блондинка, а с майка си Златка, по-голямата си сестра Вера и племенничките, към които е изключително привързан. За него е традиция всяко лято да прекарва с родата няколко дни по крайбрежието.

За трета поредна година журналистът заведе близките си на къмпинг по южното ни Черноморие. Семейството беше отседнало в каравана под наем на Арапя, тъй като екотуризмът е любим на 35-годишния арменец.

image0 (9K)

За да не бъде разпознат от останалите летовници, Антон не сваляше черните слънчеви очила по време на едноседмичната си ваканция. Той забавляваше целодневно щерките на сестра му, а те подскачаха радостни край него с възгласи: „Вуйчо, вуйчо!”.

В последния ден от отпуската си Хекимян и близките му стегнаха набързо багажа си. Вместо да използва куфар или пътен сак, нежененият арменец натика дрехите и принадлежностите си в големи найлонови и хартиени торби. После хвана пазарските чанти в двете си ръце и се затътри към лимузината си.

Преди да даде газ към София, Антон извади портфейла си и преброи колко пари са му останали. Мама Златка седна на предната дясна седалка, а дечурлигата и Вера се настаниха отзад. На следващата сутрин – понеделник, журналистът беше на работа в телевизията, но до края на лятото ще излезе в отпуск още веднъж, писа Уикенд.

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!