Трите най-користни зодии, стойте далеч от тях!

Има хора, които искат да получат полза от всичко. Те общуват и поддържат отношения само с онези, от които ще получат някаква изгода.

И макар че личният интерес и пресметливостта отдавна не се смятат за лоши качества, все още има хора, които не искат интересчии в компанията си и се опитват да ги избегнат по всякакъв начин. За съжаление, това не е толкова лесно.

На помощ идват астролозите. Те са успели да определят трите най-користни знака на Зодиака.

Ето ги и тях: 

Челното място в класацията е за родените под знака на зодия ДЕВА. За тези хора не съществуват ограничения, когато искат да получат нещо. Лесно манипулират околните, за да получат изгода. И го правят толкова професионално, че никога няма да се досетите, че сте станали жертва на опитен манипулатор. Девите обичат да плетат интриги и да измислят причини за скандали. И никога няма да спрат да го правят заради собствената си изгода. Готови са да рушат семейства и да разделят, за да завършат списъка си с успешни постижения. След тях често можете да срещнете предатели, които са ви били приятели дълги години. Биха разкрили тайните ви пред други хора, стига това да им донесе някаква полза. Ако решат, че ще спечелят нещо, ако ви направят за смях, непременно ще го направят. Не се съмнявате в това!

Второто място в тази класация е за представителите на зодия РАК. Те са големи скъперници както по отношение на самите себе си, така и спрямо своето семейство. Водят битки за всяка стотинка и винаги търсят възможност да спестят някой лев дори и когато е неуместно.  Няма да похарчат излишни пари, за да се сдобият с нещо ново. Могат да търсят нещо подходящо дълго време и да го купят на най-ниска цена: най-вероятно с отстъпка или на промоция. Като правило, купуването на нещо ново е изключително лошо качество. Често се стискат дори когато става дума за купуването на храна – избират евтини и нискокачествени продукти и ги влачат към дома си. Този навик ядосва близките им, които не искат да пестят от неща от първа необходимост. За да подобрят финансовото си състояние са готови да живеят под един покрив дори с хора, които са им неприятни. Умело прикриват истинските си чувства заради собствения си интерес. Ще са верни приятели, само ако имат изгода от вас. Избягвайте контакти с този зодиакален знак!

На почетното трето място се нарежда СТРЕЛЕЦЪТ. На пръв поглед родените под този зодиакален знак са много мили и приятелски настроени хора, но ако ги опознаете по-добре, ще видите истинското им лице. Те са лукави и често крият истината дори от най-близките си хора. Постигат всичко в живота си с хитрост, лъжа и лицемерие. Интриганти, но никога не участват в конфликти. За тях е изгодно да ги смятат за най-добър приятел и споделят тайните си с тях Изключително отмъстителни и коварни и никога не забравят обидата. Ще ви забият нож в гърба в най-неочаквания момент. Стрелците няма да спрат, докато не постигнат целта си. А тя винаги има користни мотиви. Стойте възможно най-далеко от тях!


image0 (9K)