Установиха самоличността на жената, зверски изгорена край Гюргево

Шокиращото престъпление стана известно миналия петък, когато шофьор на ТИР забелязал пожар край пътя и се обадил на телефон 112

Румънските власти са установили самоличността на жена, която е била убита, а тялото й напъхано в куфар и запалено край шосе в южния румънски окръг Гюргево, съобщават местни медии, позовавайки се на източници.

Шокиращото престъпление стана известно миналия петък, когато шофьор на ТИР забелязал пожар край пътя и се обадил на телефон 112. Други шофьори направили видеозаписи с мобилните си телефони, предава БТА.

image0 (9K)

Откриха труп на жена в горящ куфар край Гюргево, разследват дали е българка

Криминалистите установиха, че тялото на младата жена е изгоряло на 90 процента. Ръцете й са били вързани с тел. Смята се, че е била убита с удар по главата.

Румънските медии публикуваха фоторобот на жената, чиято самоличност властите се опитваха да установят. Появиха се и версии, че жертвата може да е чужденка, включително българка.

Регионалният вестник „Джурджувянул“ съобщава днес, позовавайки се на източници, че самоличността на жертвата е установена. Тя е 32-годишна жена от южния румънски окръг Илфов.

 

 

(Visited 5 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!