Филева и Джуджи се дипломираха в пандемията, Гущерова учи за юрист

Преди броени дни хиляди студенти приеха поздравления за 8 декември. Най-много честитки в уеб пространството се появиха за Михаела Маринова и Христина Христова – Тита.

Вили Марковска пък разкри, че може да бъде наричана студентка. Затова, че отново ще прекрачи прага на университета, съобщи самата тя в социалните мрежи. На 33 години актрисата ще учи психология – редовно обучение. Звездата смята че никога не е късно за учене.

Преди години водещата Деляна Маринова -Джуджи подобно на Вили провокира любопитството сред феновете с новината, че отново ще се отдаде на книги, записки и изпити. През 2020 година чаровницата се похвали с добра новина. Тя вече е магистър. Дори публикува копие на дипломата си. Специалността и е „Мениджмънт в екранните изкуства“.

image0 (9K)

Михаела Филева също успя да завърши магистратурата си в Музикалната академия. „От цялата корона ситуация, успях да извлека едно хубаво нещо – намерих време да завърша магистратурата си в Музикалната академия“, сподели в Инстаграм тя.

Михаела Маринова пък учи „Музикално-сценична режисура“. Тазгодишния 8 декември я провокира да разкрие, че в университета е срещнала най-добрата си приятелка.

Интересен факт е, че певиците Кали и Райна са професионални психоложки от фолк гилдията. Райна стартирала много успешно университетския си живот, докато не дошло време да се дипломира. Изпълнителката дълго отлагало голямата крачка, но в крайна сметка грабна диплома по психология от Нов български университет. Кали признава, че обича да учи въпреки че отглежда тримата си синове и ходи по участия. Тя завърши бакалавърска степен по философия, след което се сдоби и с магистратура по психология.

Тита учи специалност „Управление на бизнеса и предприемачеството“. През 2018 година, която е приета, русокосата хубавица сподели, че е приета по първо желание, а не е била отрязана както гласяха слуховете.

Плеймейтката Светлана Гущерова се е възползвала от свободното си време. Тя е майка на две деца, но грижите за тях явно не са прекалени за нея затова бившата брадърка е решила да постави ново начало в живота си и е записала да учи за юрист.

Носителката на престижния приз „Мис Свят“ Вероника Стефанова е завършила „политология“. „Ще се радвам след години, когато приключа всички пътувания и изяви около професията ми, да се развия според образованието си“, коментира миската.

Ася Капчикова е изследвала дебрите на философията в Софийския университет. Красавицата признава, че никога не е обмисляла се занимава с това. Имала теория и практика, дори е преподавал в едно училище като студентка.

Маги Бадер е завършила информационни технологии и твърди, че все още е добре с компютрите. Златка Димитрова позната и като Черната Златка е завършила „Икономика“. Катрин Вачева пък има висше образование със специалност „Бизнес администрация“. Фолк певицата Джена изненада феновете си като им призна, че от три години учи „Криминалистика“.

Певицата Цвети Радойчева е завършила Музикалната академия „Панчо Владигеров“ със специалност поп и джаз пеене. Още от първи курс пее в столичен пиано бар и винаги на осми декември е била на работа докато следва.

Ексцентричната дизайнерка Mегз и Джулиана Гани са сред най обсъжданите университетски преподавателки. Миглена Каканашева се похвали първо във Фейсбук, че се изявява като преподавател в Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград. Лекции по мода и здраве изнасяше и Гани. Тя преподаваше в частното „Висше училище по агробизнес и развитие на регионите“ в Пловдив, писа „Телеграф“.

 

(Visited 8 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!