Финалът тази вечер: Във „Вътрешен човек“ смъртта слага край на всичко

Големият финал на турския крими сериал „Вътрешен човек“ е тази вечер от 21,30 часа. Завършекът няма да мине без екшън, стрелба и напрежение.

Сарп прониква в района на бараката, където се крие Давуд. Завързва се престрелка между двамата, която преминава в ръкопашен бой. Появяват се хората на Рижия. Алянак застава на страната на Сарп. В безизходицата Давуд се самоубива, но не казва къде Джелял крие Умут.
Джошкун казва на Сарп къде Касапина е скрил Умут.
Джелял застава пред камерата и снима видео как ще разфасова Мерт. Накрая казва на хората си да развържат младежа и го поставят на дръвника…
Чуват се изстрели и Умут се сбива с Джелял, докато охраната търси кой стреля. Младежът бяга и в тъмнината отива при Сарп. В престрелката Сарп е ранен. Двамата братя не могат да намерят изход, за да излязат от склада. Умут също го раняват. Джелял насочва пистолет към Мерт, а Фулия към Сарп. Изведнъж Умут се опитва да избяга от насочения към него пистолет. Чуват се изстрели.
Джелял е в затвора. Там му се привижда Юсуф, който се опитва да чете морал на Великия Джелял Касапина. Пред бившия мафиот се появява и Мелек, която също иска обяснение от баща си. После му показва примка, която Джелял да сложи на шията си.
Фюсюн и семейството ѝ отиват на официална церемония за приобщаването на Сарп към полицейските сили. Макар и ранен, Умут присъства на тази церемония. Откарват Джошкун, Алянак и хората му в затвора.
Сарп е награден с орден, който приема наградата заради началник Юсуф.
Джелял се обесва в килията си, разкъсван от гузната си съвест.
Мерт излежава своята присъда. Семейството му идва на свиждане. Ейлем го чака да излезе, за да се оженят, а Фюсюн е много щастлива, че изгубеният ѝ син е до нея, макар и зад решетките.

image0 (9K)