Финансов успех за Рибите, невероятен късмет за Девите

Финансов успех за Рибите, невероятен късмет за Девите.

[ad id=“255238″]

Овен

image0 (9K)

Потребността от финансова сигурност ще ви изнервя доста в началото на работния ден, но към обяд ще съумеете да договорите нещо и да се поуспокоите. Финансовите ви начинания ще изискват внимание, тъй като не ви се очертават достатъчно пари. Успех и придобивки ще си осигурите чрез пътуване. Като правило почти при всички не са изключени проблеми от юридическо естество. Увлечението ви по въздушна зодия ще се развива възходящо.

Телец

В много от действията и начинанията си през днешния ден ще почувствате, че сякаш срещате неотзивчивост и ще ви е трудно да разберете защо се получава така. Причината със сигурност е и във вашата прекалена настоятелност и неумение да изслушвате аргументите на другите. Туширайте опитите им сигурно и спокойно, без да влагате излишни емоции. Скоро ще се убедите, че ще трябва да се върнете към нещата, които ви носеха успех досега.

Близнаци

Във вторник основните тенденции са свързани с вашата обществена активност, професионални изяви и взаимоотношенията с партньорите по брак и по бизнес. Има известна вероятност да решите да работите повече за другите, отколкото за себе си. Ще се чувствате най-добре в уюта на дома, сред познатите ви и любими хора. На брачния си партньор може да се доверите, той може да ви помогне, включително и с идеи за скритата природа на нещата около вас.

Рак

Днес мнозина от вас ще имат възможност да се учат в процеса на работата и да анализират и коригират в ход в правилна посока действията си. Ще имате и доста контакти, и то може би предимно с млади и успели хора, някои от срещите ви ще бъдат неочаквани. Вероятни са и срещи с интересни и привлекателни представители на противоположния пол. Ще сте в състояние да се представяте успешно и да защитавате собствените си планове и идеи.

[ad id=“225664″]

Лъв

Вторник е денят, в който можете да постигнете напредък и да планирате и осъществите необходимите действия за това. Още повече че ще ви подпомага изостреният стремеж за осигуряване на финансовата ви база и благополучие. Ако работата ви е свързана с някакви опасности, бъдете внимателни повече от обикновено. За професионалната си изява и повишаване на квалификацията можете да включите успешно целия си интелект и възможности.

Дева

Основното за вас днес ще е постигане на мечтания успех, за което освен полаганите от вас усилия ще бъдете надарени и с късмет. Ще ви трябва обаче концентрация за преодоляване на евентуалните пречки. В семейството ви ситуацията е стабилна. По отношение на ежедневните ви ангажименти ще се справяте с успех, защото повечето от вас, родени под знака на Дева, могат да насочват кипящата си енергия точно в приложните и ежедневните дейности.

Везни

Днес мнозина от вас ще се включат успешно в проекти и групи за реализация на колективни цели, както и да почерпят вдъхновение за повишаване на вашето собствено образователно и квалификационно ниво. В брака и партньорствата може да се очертаят някакъв вид тайни. Възможно е и да получите парична или материална помощ от роднини. Ако сте неангажирани, в този период можете, макар и след дълги перипетии, да откриете най-подходящия за вас партньор.

Скорпион

В днешния вторник ще имате възможност за много контакти с хора от вашия професионален кръг, както и успехи в пътувания на малки разстояния и публикации. Също много успешни са и възможностите ви за активен любовен живот. Партньорите ви ще се радват на щастливи мигове и удовлетворение от връзката. Избягвайте замесването в дейности, които са със съмнителна законосъобразност, защото в тази насока неприятностите са ви в кърпа вързани.

[ad id=“236993″]

Стрелец

Днес основните тенденции при вас са свързани с ежедневните дейности, но акцентът е осигуряване на материалното ви благополучие и ресурси. Разбира се, семейството и приятелите също са на по-преден план. Можете да дадете много от себе си и това ще бъде оценено в службата. Ако ви предстои издигане и имате дарбата на организатор, вероятно е да получите и предложение за повишение. Всичко това, естествено, ще се отрази положително и на приходите.

Козирог

Изключително успешен ден за тези от вас, които професионално се занимават с обучение, шоу бизнес и развлечения. В служебен план някои от вас може да имат известни притеснения, макар че доста добре сте преценили и приложили положителните си качества и определено имате пример на продуктивност. Днес мнозина от вас не бива да се учудват, ако отношенията им с някои от техните приятели охладнеят, защото накрая остават най-истинските съмишленици.

Водолей

Днес ще постигнете доста успехи на базата на личните си връзки и приятелите си, някои от които може да заемат доста ключови постове и длъжности. Вие сте общителни и харесвани, където и да се появите. Голяма част от енергията си ще трябва да вложите за постигане на материалното благополучие, към което се стремите. Интелектът ви очевидно работи добре за периода, имате добри положения за занимание с литература, изкуство, журналистика.

Риби

Можете да печелите, може и успешно да инвестирате, но също така и да пилеете без особени задръжки, така че внимавайте! В съжителството с партньора може би търсите не толкова страст, колкото споделени общи идеи и ценности. Макар че вие самите сте доста магнетични и чаровни, можете да ползвате целия си такт, изисканост и маниери, за да постигнете целите си. Прагматици сте и намирате дейности, които ще ви донесат пари.

източник: Марица

(Visited 23 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!