Френски маникюр за лятото, но в цветовете на дъгата

Френският маникюр е класика по ред причини. Той е прост като дизайн, изчистен и перфектна опция за всеки, който иска нещо повече от прозрачен лак, но не е готов да експериментира с ярки цветове или дръзки дизайни. Белите връхчета обаче не са единственият избор. Постепенно маникюристите и клиентите стават все по-креативни и придават на класическия френски дизайн свеж привкус, като включват всеки цвят на дъгата във външния си стил.

Френският маникюр с цветовете на дъгата е напълно адаптивен – може да си създадете класическата схема от червено, оранжево, жълто, зелено, синьо и виолетово или пък да си направите омбре ефект с пет нюанса от едно и също цветово семейство. Според маникюристката Сара Тътъл, дъговият френски маникюр има способността незабавно да вдигне настроението ви, защото е забавен, интересен и различен.

Що се отнася до самия дизайн, също няма да имате нужда от някакви фантастични инструменти. Вместо това можете да използвате вградената четка на лака, за да лакирате върха. След като изберете вашите нюанси, нанесете слой от първия си цвят върху върха на нокътя, като използвате страничната част на четката, за да следвате формата.

Повторете тази стъпка на всичките пет нокътя, след което нанесете втори слой, за да подобрите цвета. След това е време за почистване. Потопете четка в бутилка с лакочистител и оформете всеки връх, като внимателно го избършете остатъците преди лакът да е изсъхнал напълно. Последната стъпка включва топ лак с висок блясък, за да предпазите ноктите от увреждане и бързо избледняване на цвета.

Сега, когато вече знаете как да си нарисувате дъга по ноктите, вероятно ще имате нужда от няколко вдъхновения. За ваше щастие, ние свършихме трудната и досадна работа да се ровим в социалните мрежи и намерихме няколко красиви, лесни и свежи предложения за следващия ви френски маникюр.

Френски маникюр с дъга – тенденция за лято 2023

1. Френски върхове
Тази забавна и различна версия на класическия френски маникюр е създадена с различни цветове на почти всеки пръст. Ако смятате, че това е твърде цветно, може да повторите нюансите от едната на другата ръка, за да има симетрия и красота.

Цялата статия можете да прочете и да видите още идеи за този стил маникюр в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

 

https://www.dnes.bg/

(Visited 513 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.