Футболен коледен турнир с благотворителна кауза организират в Стара Загора

За пета поредна година „Футболна Стара Загора“, със съдействието на Община Стара Загора и кмета Живко Тодоров, ще зарадват футболните фенове в града с коледен турнир. На 26 и 27 декември, зала „Иван Вазов“ ще очаква почитателите на спорта от 8.00 часа сутринта.  Входът е свободен, а момчетата ще играят и в подкрепа на техния съгражданин Васил Боснаков, който има нужда от лечение. В залата ще има поставени специални кутии, в които ще се събират средства за 37-годишния Васко.

[ad id=“263680″]

23 отбора ще се включат в дербито,  а жребият определи първи на терена да излязат отборите „Арес“ и „Издислав“ във вторник сутрин от 8.00 часа. Първият ден от надпреварата ще започне отново в 8.00 сутринта и ще продължи до 22.00 часа, уточниха организаторите от „Футболна Стара Загора“. Финалните срещи ще приключат на 27 декември до 19.30 часа, малко след това ще бъде и награждаването на победителите.

В сряда ще има и специален блиц турнир, който готви много положителни емоции за футболните фенове. В зала „Иван Вазов“ ще играят отборите „Ол старс“, ПФК „Берое“, ПФК „Верея“ и софийската изненада – тимът на Тони „Найка“.

Организаторите припомнят, че участниците не могат да играят с обувки тип „стоножка“.


image0 (9K)