Хазартът скарал брутално Орлин Горанов и брат му

Усмивката на Орлин Горанов рядко слиза от лицето му не само, когато е на сцената, но едва ли ще учуди някого факта, че и той крие тежка семейна драма в душата.

Става въпрос за брата на изпълнителя, с когото той не поддържа контакт от години. И въпреки че времето минава бързо, тази история със сигурност не внася нищо позитивно в живота на Орлин Горанов, който е водещ на новото предаване на БНТ „Последният печели“.

Потвърждение, че между братята няма никаква връзка е и факта, че музикалната ни звезда не написа дори ред в биографичната си книга за него, която вече е на пазара.

Причината двамата братя да скъсат отношения помежду си става афинитета на Иван Горанов към хазарта, които му навлякли серия от проблеми и най-вече борчове, голяма част от които той не успял да върне. Негови приятели дори го дали на прокурор.

„Не поддържам контакти с брат ми. Не желая и да ме забърквате в каквото и да е по темата“, бе единственият коментар на Орлин Горанов за брат му преди време. И от тогава до ден днешен положението не се е променяло.

show.blitz.bg

(Visited 44 times, 1 visits today)

image0 (9K)