Холивудски ас връща Нина Добрев в България

Холивудският ас Джерард Бътлър ще бъде продуцент на екшънтрилъра, който ще доведе на родна земя канадската актриса с български корени Нина Добрев и колегата й Аарън Екхарт.

Работата по продукцията се очаква да започне до седмици, като за целта екипът ще акостира в стyдиата на „Ню Бояна“ в България и Гърция. С продажбите на The Bricklayer ce заемат от Millenium Media, които ще продуцират заглавието заедно с Джерард Бътлър.

Очевидно актьорът и собствениците на продуцентската компания са заровили томахавките помежду си, след като миналата година Бътлър заведе дело за пропуснати ползи срещу продуцентите на франчайза му, включващ заглавия като „Код: Олимп“, „Код: Лондон“ и „Код: Ангелът”.

image0 (9K)

Режисьор на предстоящия филм ще е Рени Харлин, когото зрителите познават от работата му по „Умирай трудно 2“ и който през последните две години засне друга продукция у нас, а даже намери и любовта и се ожени. Сценарият е написан пo романа на Ноа Бойд Beautiful antl the Damned, като по него работят Мат Джонсън и писателката Хана Вег.

The Bricklayer е първият път, в който Добрев ще се върне в България заради работата си. Въпреки че семейството й емигрира към Канада, когато тя е едва на 2 г., звездата продължава да се прибира в София почти всяка година, за да посети роднините си, пише „Телеграф“.

 

(Visited 779 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!