Хороскопът ви за утре вече е тук – 21 декември

В петък ще отделите време или средства за ангажимент или събиране свързано с дете или с млада жена.

Този ден вещае повече срещи, реални или виртуални контакти с хора от различни населени места. Новите познанства днес ще ви заинтригуват поради противоположността в характера или интересите, които другите хора имат.

Петък ще постави на сериозно изпитание нестабилните романтични връзки. Проява на ревност или желание за власт над другия партньор, днес може да доведе до раздяла. През този ден ще бъде много важно да се запази баланса в думи и отношения.

Ще получите това, което давате (но не само днес…).

Овен

Репутацията ви не е заплашена от нищо. Но не бива да се успокоявате и отпускате, за да не станете уязвими. Не злоупотребявайте със своето положение. Не повишавайте тона си на околните.

Не се изнервяйте от дребните им прегрешения и се отдайте изцяло на предпразничното настроение.

Телец

Денят е благоприятен да започнете предпразничните подготовки. Днес може да направите визита на свои приятели, с които да прекарате новогодишните празници. Не е изключено да съумеете да блеснете с таланти в отбрано общество, което да оцени по достойнство способностите ви.

Имате интересни познанства. Предстои ви пътуване, покрай което харчите известна сума пари. Но това не трябва да ви тревожи, защото получавате подаръци.

Близнаци

Въздържайте се днес от серизни разходи. Възможни са досадни недоразумения с близки хора. Отложете приемането на важни решения за началото на следващата година.

Не е изключено странично влияние или ваша субективна оценка на ставащото да усложни ситуацията.

Обърнете повече внимание на любимия човек. Общуването с него хармонизира вашите чувства.

Рак

Благоприятен ден за търговия и покупки. Вероятно днес вие чувствате удовлетвореност и удоволствие от извършената работа. Пълноценен отдих намирате само в семейството.

Общувайте с най-близките си. Те са изпълнени с очаквания от предстоящият празник. Помислете навреме с какво да ги зарадвате.

Лъв

Чувствате нужда от повече разнообразие. Вероятно е да се появи светъл лъч за бъдещето ви. Новина или събитие може да окаже благотворно въздействие на самочувствието ви.

Спокойното настроение изглажда и семейните ви отношения. Посветете вечерта на общуване с приятели или близки хора.

Дева

Денят е благоприятен за концентриране върху значими цели. Възможно е някои от вас да открият способностите си да управляват психическата енергия и възможността да хипнотизират.

Противопоказно ви е да взимате прибързани решения. Разговорите в сериозен план са затруднени.

Везни

Жените от знака се радват днес на внимание от страна на личност от противоположния пол. Възможно е това да бъде обществено признание за работата ви. Моментът е благоприятен да направите своите планове за бъдещето.

Мъжете от знака са в плен на собствените си заблуди и емоции, в които още не са се оправили съвсем.

Скорпион

Благоприятен ден за планиране на празниците и покана на гости. Не е изключено жените от знака да имат шанса да покажат своите способности. Те са добре приети и в обществото.

На мъжете от знака им предстои пътуване и малки финансови разходи. Те са преди всичко за закупуване на подаръци.

Стрелец

Очаква ви емоционален подем. Той е съпроводен с дълги разговори с околните. Възможно е в личен план да се появи интересна ситуация. Периода е благоприятен да разширите интелектуалния си кръгозор, а също така за рекламна, образователна и политическа дейност.

Космическата енергия активизира душевната ви широта, оптимизъм и чувството за хумор.

Козирог

На вас ви харесва, когато хората ви обръщат внимание. Появява се вътрешна необходимост от обществено признание. На вас няма да ви е трудно да си създадете нов имидж, подбирайки това, което е най-подходящо за дадения момент.

Вероятни са промени, които могат да бъдат противоположни.

Водолей

Не си струва да рискувате в ангажименти със съмнителен край. Загубите могат да бъдат значителни. За да не изразходвате напразно енергията си е по-добре да не проявявате излишна активност.

Не прибързвайте с решенията си по важни въпроси. Въздържай­те се от скъпи покупки. Възможни са недоразумения с околните. Ако победите горделивостта си, любимите хора може да ви простят грешките.

Риби

Няма просто да плувате по течението, а активно се намесвате във всички събития около вас. Звездите ви съветват да потърсите съюзници. Напрегнете сили за да постигнете целите си.

Не е изключено поради стечение на обстоятелствата да ви се наложи да проявите смелост и твърдост.


image0 (9K)