Хороскопът ви за утре е вече тук – 30 декември

В неделя ще имате срещи, разговори или събирания свързани с дете или с приятели. Ще ви се наложи да направите малки разходи, които ще бъдат за нещо хубаво.

Благоприятен ден за сключване на брак.

Мъжете могат да обсъждат важни идеи свързани с работата си.

Любовния ви живот ще бъде нестабилен, но едва ли ще се стигне до някаква криза.

Този ден носи повече късмет и приятни събития за жените.

Овен

Любовта ви дарява с богата гама от чувства. Днес Овните могат доста да общуват с роднините и приятелите си. В творчеството на художниците, писателите и поетите през декември има значително повече романтика, отколкото през времето преди това.

Изплатете по възможност своите дългове и започнете новата година от своя живот освободени от каквито и да са финансови задължения.

Телец

Най-сетне може да разрешите най-наболелия проблем, например, да се избавите от съмненията в любовта на скъпия ви човек. Възможни са резки промени в живота, които да приемете близко до сърцето си, тъй като именно сега не ви се иска нищо да променяте.

За да не се разочаровате, отложете изпълнението на замисленото за началото на новата година. Този ден е добър за покупки. Едрите от тях може да се окажат успешни.

Близнаци

Вашата вътрешна сдържаност може да се възприеме като хладно и пренебрежително отношение, което може да стане основа за сложни отношения с околните.

Денят е благоприятен за празнична подготовка. Вероятно е добро известие или подарък да потвърди чувствата на любимия ви човек.

Не е изключено в да ви бъде трудно да избегнете тревогите, противоречията и недоволството от личния живот.

Рак

Тази неделя се явява начало на нов етап във вашия живот. Тенденцията към промени се проявява в много сфери. Предимно в интимен план трябва да очаквате нещо ново.

Отношенията с противоположния пол днес са много продуктивни. Обаче окончателните резултати зависят единствено от вашето настроение и доброволно желание да се обвържете в семейни отношения.

Не изпадайте в еуфория и не прекалявайте с алкохола.

Лъв

Денят е изпълнен с нови срещи и неочаквани познанства, което обуславя известни промени в личния ви живот през новата година. Семейният съюз на Лъвовете може да бъде блестящ, хармоничен и постоянен.

Представителите на зодия Лъв трябва да бъдат по-близо до хората. Звездите благоприятстват колективното прекарване на времето и съвместните мероприятия.

Дева

През втората половина на деня са възможни душевни вълнения, предизвикани от радостни събития. Личният живот на болшинството от представителите на този знак е напълно хармоничен – съпрузите са прекрасен тандем.

Възможно е да ви поканят на тържество. Днес най-накрая може да се поразвлечете.

Не е изключено в самото навечерие на празника да ви чака или голяма сума пари, или разкошен подарък.

Везни

Щастието се усмихва на много от представителите на този знак. Може да ви се удаде да реализирате творческите си способности дори и в най-обикновените неща.

Трябва да измислите за себе си и своите близки нещо удивително и радостно. Това се очаква от вас.

Лекотата при общуването съдейства за установяването на тясна психологическа връзка с децата. През следващата година е възможно значително подобряване на финансовото ви положение.

Скорпион

Денят е благоприятен за срещи, интимни беседи и възстановяване на по-рано прекъснатите отношения. Възможно е в живота на Скорпионите отново да се появи човек, който е способен да вижда у тях нещо, което не е успял да види у други.

Отговаряйте с благодарност за всички добри думи и постъпки по ваш адрес. Не скривайте искрената си радост под маската на равнодушие.

Отворете днес вратите си за гости. Не се страхувайте от шума и суетнята. Обърнете внимание на новите хора в своята компания.

Стрелец

Гледайте да не унищожите романтичното си настроение. Главното е да не жалите душевните си сили за любимия си човек и да използвате благосклонността на звездите с пълна сила.

Стрелците са на път да постигнат хармония със заобикалящия ги свят. Активният живот, леката и доброжелателна атмосфера, царяща наоколо, съдействат за увереността на Стрелците в себе си и своето бъдеще.

Най-добре е да отпътувате с най-близките си хора по-далеч от обичайната обстановката и суетенето.

Козирог

Възможни са събития, които да помогнат на Козирозите да срещнат истинската любов. Това чувство може значително да издигне Козирозите в очите на околните.

Трябва да приемете приятна покана. Тя не само внася разнообразие в живота ви и ви доставя удоволствието от общуването, но и ви дарява с нови приятели, които в последствие много ви ценят.

Любовта ви към живота и вашата активност ви помагат да се справяте с големите натоварвания и неразположението.

Водолей

Постарайте се да не забелязвате малките неприятности и словесните престрелки. Вашето обаяние може да твори чудеса, затова не е изключен неочакван поврат в събитията във ваша полза.

Появява се възможността да се отървете от разсеяността, чувството за самота, да се проявите в творчеството или просто да се порадвате на успехите на своите деца.

Много Водолеи пътуват за някъде, което им носи много приятни минути и помнят за дълго.

Риби

Рибите, работещи в детски дом, болница или дом за стари хора се стараят да направят за своите пациенти и подопечни посрещането на новата година, колкото се може по-приятно.

Романтичното възприемане на света се усилва от оптимистичното настроение и усещането за щастие.

Добре е да се разплатите със своите кредитори през тази отиваща си година.


image0 (9K)