Хороскопът ви за 15 юли вече е тук

В понеделник не бързайте да се ангажирате с финансовите си дела. За каквото и да сте разговаряли през почивните дни, не бързайте да го реализирате точно днес. Огледайте се,  съберете информация или осъществете нужните първоначални контакти преди да предприемете конкретни действия. Ще бъде добре да слушате собствената си интуиция.

Не избързвайте да следвате съветите на други хора, особено ако не импонират на собствената ви нагласа и разбиране. Молитвите ще имат силна енергия и чудесата са напълно възможни. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник причина за доброто ви настроение ще бъдат разговори или срещи с приятели. Денят ще благоприятства новите познанства независимо с каква цел ще бъдат създадени. В работата си ще можете да очаквате един спокоен или успешен ден. Ще получите новини или ще имате разговори с човек, който живее в друг град или държава.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в началото на седмицата повечето от вас ще се ангажират с битови проблеми, с грижи около документи и др. Може да ви изненада новина свързана с развитието на здравословен проблем на роднина или приятел. Избягвайте конфликти и напрежение в дома си. Това ще бъде благоприятен ден за обмисляне на важни решения свързани с бъдещето ви.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник роднини или приятели ще ви ангажират с техни битови и домашни проблеми. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на любовни отношения с партньор, с когото имате перспективна връзка. Новите познанства ще имате интересно развитие през следващите две дена.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще имате успешен ден за нови лични, семейни или професионални планове. Благоприятно влияние на вашите дела ще окаже ваша среща или разговор с представител на една институция. Конфликтите в понеделник са нежелателни, защото могат да предизвикат объркване на събитията през цялата седмица.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)