Хороскопът ви за 21 декември вече е тук

В събота мнозина вече ще са настроени празнично и с нагласа за приключване на годината и на основните задачи за този месец.

Ще бъде важно да показвате преди всичко своята любов и уважение към хората около вас, да избягвате прекалената емоционалност и дребнавост в това, как отговарят хората на вашите чувства.

Избягвайте да вгорчавате живота нa други хора, защото това в никой случай няма да направи по-сладък вашия живот.

В събота е възможно да разговаряте по-важен въпрос с мъж, който ще касае документ или финансови дела.

Мъжете ще имат благоприятен ден за вземане на важни решения, относно бъдещи проекти и планове, които ще се нуждаят от предварително финансово обезпечаване.

Младите жени нека насочат вниманието си към разрешаване на домашни проблеми и неприятности, преди те да са се задълбочили твърде много. Избягвайте конфликтите, независимо дали истината е на ваша страна или не, защото рискувате да развалите отношенията си с важни хора, точно преди празниците.

Ако пътувате, то поводът определено ще е приятен и важен за вас, но нека приповдигнатото ви настроение не ви попречи да бъдете предпазливи и да спазвате правилата за движение.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще ви се наложи да сортирате по важност новините и информацията, които ще получите. Вероятно ще имате едни очаквания за деня, а ще реализирате други неща, което в никой случай няма да ви навреди.

Нагаждайте към събития и хора без да показвате раздразнение или други негативни чувства. В противен случай много скоро ще разберете своята грешка, и как умишлено или не, сте наранили други хора.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще бъде важен и в много отношения специален ден за вас, особено ако емоционално и психически сте готови да се радвате на това, което ви се дава, независимо дали покрива вашите очаквания.

Денят вещае добри новини свързани с пари и възможност да спечелите такива от основната си работа или от допълнителен ангажимент. Този ден има своята мисия в живота ви и само духовно отворените личности ще могат да усетят неговия смисъл.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, може да се разстроите или натоварите психически с някои битови проблеми, аварии с техника или с други материални неблагополучия.

Внимавайте с покупките, които правите и не се впечатлявайте от изгодните цени или промоции. Това особено важи в случай, че купувате нещо, което смятате да използвате за подарък.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота е важно да се съхраните физически, психически и емоционално. Избягвайте всяко нещо или всеки човек, които биха ви натоварили с разговори или с различни искания, тъй като няма да сте много търпеливи и лесно може да възниква конфликт.

В събота ще възникне деликатна ситуация свързана с дете или с млад човек, които не живеят във вашия дом.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 


image0 (9K)