Хороскопът за 2 ноември: Подгответе се за изпитание в семейството

В понеделник желанието ви да постигнете успехи няма да е достатъчно. Всичко ще зависи от умението ви да поставяте вярна оценка на всяка ситуация, възможност или предложение.

Добре е вие да движите реализацията на плановете си, но това не бива да бъде самоцел. В ситуации, когато това е неразумно или носи някакъв риск, по-добре следвайте други по-компетентни от вас хора.

Понеделник ще благоприятства сериозни разговори или финансови дела с хора, които са по-млади от вас или ваши връстници, и които живеят в друго населено място. Подобни отношения с ваше дете могат да бъдат много продуктивни.

Денят носи интересни събития с ваши приятели или познати родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Началото на седмицата носи някакво изпитание за семейството ви, което определено е част от житейския ви път или от семейната ви карма.

Младите мъже е добре да имат реалистични планове за този ден, защото разочарованието от непостигната цел или загуба може да се окаже доста болезнено.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще сте податливи на лошо настроение или трудно ще се радвате на неща, които при други обстоятелства биха ви направили щастливи. Това ви състояние ще се дължи на твърде много притеснения или непрежение, което преживявате в момента.

Може да поработите върху духовното възприемане на живота, да се опитате да разберете цикличността и предопределеността на събития и преживявания.

Ще имате благоприятно време за възстановяване след заболяване или операция или за някакъв вид терапия.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате разговор или ангажимент с някой, който ще ви даде важна информация за ваш план или проект (предимно в професионален план).

Бъдете внимателни с импусливните разходи на пари. Пазете личните си вещи, когато сте на обществено място. Възможно е да ви изненада нещо, което ще има връзка с вашия любовен живот.

Кратките моменти на разочарование ще преминават бързо, защото ще разберете, че с напоритостта си сте предизвикали някои нежелани реакции от страна на други хора. Денят носи интересни събития или преживявания в живота на мъжете над средна възраст.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще се ангажирате с разрешаването на семейни или домашни проблеми.

Ще очаквате важно събитие или новина свързана с ваш роднина или приятел. Бъдете много предпазливи с разходите си. Разговор с дете ще ви озадачи или изненада. Това ще бъде благоприятен ден за вземане на важно решение свързано с личния ви или семеен живот.

Ще имате интересни контакти с хора отблизо и далеч, като в повечето случаи това ще бъдат непознати хора или такива, които никога не сте срещали лично.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник повечето от вас ще се радват на добро настроение, вследствие на някои приятни преживявания през почивните дни.

В понеделник ще имате важна среща или разговор с човек, който може да е по-млад от вас. Романтичните срещи ще бъдат като цяло приятни, стига да избягвате манипулативни действия или някакви хитрости. В професионален ден този ден ще бъде благоприятен за постигане на по-добри финансови резултати, по-добро договаряне на заплата, сделка (покупка или продажба) и др.

Като цяло понеделник ще бъде благоприятен ден за развитие на финансовите ви дела, стига те да се реално постижими.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 

 

 

(Visited 8 times, 1 visits today)

image0 (9K)