Хороскопът за 22-ри август: Какво очаква всяка зодия?

В неделя вашето спокойствие ще зависи от комфорта, който сте създали в личния, семейния или социалния си живот. Ще можете да разчитате само на определени неща и хора в живота си.

Всички емоции могат да объркат представите за приоритетите в живота ви. Съветите на възрастните хора могат да ви бъдат полезни, но не трябва да определят изцяло вашите решения. Същото важи и за хороскопите, които следите ежедневно.

Трябва да се научите да приемате информацията, но да я коригирате, да я използвате по най -добрия за вас начин, а не да следвате сляпо съветите или прогнозите на други хора.

Неделя ще бъде благоприятен ден за някакъв вид ангажимент или случай, включващ деца или хора, по -млади от вас. Може да се наложи да вземете важно решение за тях или да имате сериозна финансова, материална и емоционална помощ.

Мнозина ще получат добри новини, свързани със здравето на любим човек, най -вероятно мъж. Мъжете на възраст над 35 години ще имат добър ден, за да намерят решение на важен проблем или ситуация.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя бъдете внимателни с уговорките или обещанията, които давате или получавате. Това ще бъде благоприятен ден за важни за вас разговори. Можете да имате приятен годеж или среща с приятели. Ще имате интересни контакти с хора, които живеят далеч от вас. Събитията в любовния ви живот може да ви изненадат. 

За родените под знака на Овен и за тези с такъв асцендент неделята е ден на неочаквани събития, срещи и решения. 

За Стрелец и за хора с такъв изгряващ знак денят носи възможността за безсмислени спорове и конфликти, свързани главно с някаква работа. 

За Лъв и за тези, които имат такъв изгряващ знак на този ден, ще имате контакт с жена, която живее в друго населено място,

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя бъдете внимателни с проблематичните си романтични, семейни или приятелски отношения. Възможно е да възникне нежелан конфликт. Неделя ще бъде благоприятен ден за подобрения във вашия дом или ферма. Семейните ви задължения ще бъдат много и ще бъде добре да прехвърлите някои отговорности на други членове на семейството. 

За Телец и за родените с такъв изгряващ знак, неделя носи тежест, свързана с нови неприятности или проблеми. 

За Дева и за тези с такъв асцендент ще има много неясни ситуации, провокиращи различни въпроси, които изискват различни отговори. 

За Козирог и тези с такъв асцендент през този ден ще трябва да се избягват всякакви рискови действия или прибързани решения. Възможни са неприятни новини, свързани с любовния ви живот.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще следвате предварително съставени от вас или вашето семейство планове, свързани с събиране или друг празничен повод. Възможно е да възникнат проблеми, свързани с обтегнати отношения с родители или деца. Новите приятелства, които ще създадете, ще бъдат интересни и ще продължат дълго. В неделя бъдете внимателни в отношенията си с хора, които живеят далеч от вас. 

За Близнаци и за хора с такъв асцендент денят носи приятни преживявания, свързани с пътувания или с хора от различни дестинации. 

За Везните и за хората с такъв изгряващ знак денят ще изисква внимание, пазете се от лъжи, фалшиви обещания или неискрени комплименти. 

За Водолей и за хора с такъв асцендент денят носи срещи с приятели по приятни поводи.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя бъдете внимателни с покупките, които планирате да направите, особено ако те са подарък за някой около вас. Бъдете честни и директни в разговорите си. Неделя носи приятни изненади за тези, които работят или имат собствен бизнес. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване с любим човек, за романтични преживявания, по работа. 

За родените под знака на Рак и за хора с такъв нарастващ знак, неделя носи голямо количество информация, която трябва да бъде добре подбрана по важност и съхранена за конкретни времена и ситуации. 

За Скорпион и за хора с такъв асцендент неделята ще бъде променлив, непредсказуем ден. Предстоят ви събития или контакти с хора, родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)