Хороскопът за 23 август: Бъдете уверени и целенасочени!

В неделя насочете вниманието си към организация на делата си за следващата седмица. Фокусирайте се върху най-важните неща и вложете амбиция и енергия в планирането на всеки един детайл.

Не разчитайте на постигнатите досега успехи и не се надявайте, че и за в бъдеще ще бъде така. Всеки денвсяко едно ваше действие е важно само за себе си. Може да се ангажирате с финансови или материални дела.

Всяко нещо, което ще постигнете сега, в голяма степен ще зависи от собствената ви вяра в успеха. Затова не давайте място на съмнения и страхове, бъдете уверени и целенасочени.

Въпреки благоприятните финансови вибрации, които ще ви влияят в неделя, нека парите не бъдат най-важното нещо в днешните ви дела.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя ще преживеете спор с някой, когото не познавате или който е лицемерен, злобен човек. Ще бъде добре да обърнете внимание на ваши неразрешени проблеми, които все още не сте приключили.

Неделя ще бъде интересен и успешен ден за вас, с възможности за любовни преживявания. Възможни са изненади. Обстоятелства и хора ще бъдат с вас, но бъдете балансирани в това, което искате.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя ще преживеете напрежение в отношенията си с хора, с които ще имате контакти. Приятели или роднини ще ангажират вниманието ви с разговори относно техния личен или семеен живот.

В неделя са възможни здравословни неразположения: мигрена, безсъние, настинка и други, предимно поради по-голямото напрежение в живота ви през последните няколко дни. Мнозина ще имат желание да освежат дома си с разместване на мебели, нови вещи свързани с комфорта ви и др.

Ако не можете да намерите нещо, което е ценно за вас, не бързайте да обвинявате някого в кражба.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя вниманието ви трябва да бъде насочено към правилното изпълнение на вашите ангажименти и задължения. Ще сте склонни да планирате, да размишлявате върху неща, които ще искате да свършите до края на следващата седмица.

Човек, с когото сте имали минали преживявания, ще ви напомни за себе си. Могат да възникнат транспортни проблеми или други неприятности свързани с пътуване. Използвайте част от деня си за размяна на съобщения или писане на писма до роднини и приятели.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, неделя може да бъде един хубав ден за позитивно настроените от вас. Допуснете ли да се влияете от съмнения, подозрения, използвате ли хитрости или манипулация, тогава денят може да има неприятно развитие за вас. Важно е да бъдете естествени и скромни.

Използвайте този ден за почивка и създайте приятна атмосфера около себе си. Денят ще се запомни с контакти с хора, които живеят зад граница или с чужденци в собствената ви държава.

Неприятна новина, свързана с човек, когото познавате, няма да ви изненада.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

 


image0 (9K)