Хороскопът за 24-ти август: Добър ден за лечение, терапия и възстановяване!

Вторник носи много мъжка енергия и възможности да постигнете напредък по важни за вас въпроси и планове. Това ще бъде добър ден за лечение, терапия, възстановяване след продължително заболяване. 

Ще получите много повече яснота за бъдещето си. Ще разберете кои от вашите действия имат перспектива за развитие и на които трябва да реагирате. Това ще бъде подходящ момент за интелектуална работа и нови начинания.

Вторник носи важен разговор или опит за жена, която не живее във вашия дом. Изненади могат да възникнат около всичко, свързано с бебе или дете. Тези от вас, които изпитват някаква емоционална драма в живота си, би било добре да се вслушат в думите на мъж: духовен учител, човек с богат житейски опит, специалист в определена област и други. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще се радвате на различни срещи или събития. Добрите преживявания ще бъдат свързани с важни събития за вашия личен или професионален живот. Ще получите важна информация от хора отдалеч. Любовният ви живот ще бъде интересен, а сериозните разговори, свързани със съвместния живот, годежа или брака, ще бъдат предпочитани. 

За родените под знака на Овен или с такъв изгряващ знак денят носи различни противоречия, свързани с теми от личния ви живот. 

За Лъв и за родените с такъв асцендент денят ще изисква много внимание и концентрация в сериозни технически действия, работа с електричество или вода и други рискови дейности. 

За Стрелец домашните продължават да бъдат повече, невъзможно отлагане, ако не искате нови проблеми. Това ще бъде добър ден за работа с финансови документи и договори.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще получите полезна и интересна информация, която може да касае вашите близки, приятели, работа или интереси. Не бива да изпадате в тъга, страх или несигурност. Във вторник игнорирайте хората, които действат, реагират и говорят прибързано, без да контролират емоциите си. Ще бъде важно да запазите постигнатото досега, да избягвате рискове и прибързани (емоционални) решения. 

За Телец и за хора с такъв асцендент, денят носи преживяване или годеж с момиче или млада жена. 

За Дева и за хора с такъв изгряващ знак вторник ще бъде запомнен с много информация от различни части на страната или света. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще имате проблеми в живота на хора, които познавате или които ще потърсят вашата помощ. През този ден ще бъдете изненадани от новини или телефонно обаждане. Денят ще бъде благоприятен за развитието на вашите финансови дела. Можете да планирате пътуване, което ще направите в близко бъдеще. Новините за болен човек от друго населено място не бива да ви притесняват. 

Родените под знака на Близнаци или с такъв асцендент ще очакват срещи с хора, с които ще имат важни теми за разговор. За

Везните и за хората с такъв изгряващ знак вторник носи нови познанства с хора от различни разстояния. Предстои ви важен разговор или споразумение с човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник обстоятелствата и събитията ще благоприятстват развитието на важни за вас планове или срещи. Вниманието ви ще бъде насочено главно към важните неща в живота ви. Вашата комуникация или задачи, свързани с чужбина или с чужденци, ще имат благоприятно развитие. Стриктно и практически изпълнявайте задълженията или обещанията, към които сте поели ангажимент. Избягвайте и не създавайте напрежение около себе си, тъй като това може да съсипе благоприятните тенденции на деня.

 За Рака и за хората с такъв асцендент денят носи добри възможности за развитие на финансови дела, по -добри финансови резултати на работното място или получаване на пари. 

За Скорпиона и за хората с такъв изгряващ знак денят носи повод за емоционални преживявания, удовлетворение, лични срещи и любов. 

За Риби и за хора с такъв асцендент вторник е ден, в който събитията ще трябва да се приемат такива, каквито са. Приятели, които са представители на огнените зодии, ще гледат да общуват с вас.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)