Хороскопът за 26-ти август: Разчитайте на собствените си сили и способности!

Четвъртък може да бъде много добър ден за вас, ако успеете да пренебрегнете навреме всеки опит на някой да ви развали настроението или да ви вкара в неприятна ситуация.

Можете успешно да изпълнявате задачи, които сте започнали още във вторник, както и да започнете нови начинания, за които не сте имали време или възможности в началото на седмицата.

Доходите ви няма да са големи, но в никакъв случай не са излишни. Като цяло в четвъртък ще имате благоприятно време за развитието на финансовите си дела, ако не си позволявате ненужни отпадъци.

Ще се насладите на новини или събитие, свързано с момче или млад мъж. Това ще бъде чудесен ден за реализация на лични идеи, творби, изпълнения, свързани с изкуството или талантите. Можете да измислите някои рационални решения на вашите проблеми или трудности, и ще успеете в тези, които са свързани по някакъв начин с транспорта, пътуванията или средствата за комуникация. Не разчитайте на обещания. Опитайте се да правите неща, разчитайки на собствените си сили и способности.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък обърнете внимание на събитията в дома или на тези, които са свързани с роднини. Мнозина ще се радват на пари, подарък или покупка. Конфликтите могат да ви дискредитират пред други хора. Извинението след това може да не е полезно. Вашият любовен живот носи добри преживявания, стига да не се опитвате да възкресите нещо, което отдавна е починало. Родените под знака на Овен ще се надяват да имат късмет при изпълнение на важна задача, проект или пътуване. За Лъв денят носи повече домакински задачи, ангажименти към някои имоти, стоки, продукти. Ще има много работа за Стрелец, както у нас, така и в чужбина.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ще сте склонни да вземате важни решения въз основа на собствените си емоции и интуиция. Това вероятно ще бъде правилната стъпка за вас. Ще можете интуитивно да се спасите от ненужни проблеми и неприятности. Възможни са неочаквани любовни приключения или изненади. Събитие от миналото ви ще бъде в основата на среща, разговор или събитие. Като цяло този ден ви носи различни неочаквани ситуации и преживявания. За Телец четвъртък ще благоприятства различни срещи и събирания, директни разговори с важни хора. За Дева денят носи събитие или преживяване, свързано с човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева. За Козирога емоционалните трудности ще повлияят силно на настроението и желанието за всяка работа или ангажимент.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък има възможност за напрежение или стресова ситуация от финансов характер. Този ден може да бъде запомнен с неприятна новина или събитие, свързано с мъж. Може да се изненадате от появата на нова възможност или шанс, който не сте очаквали. В четвъртък ще бъдете доволни от новини, свързани с благоприятното лечение и възстановяване на роднина или приятел. За Близнаците денят носи важни събития, разговори, решения или промени. За Везните комуникацията с приятели и познати до голяма степен ще определи успеха и развитието на делата на този ден. За Водолея денят носи финансови, документални и други ангажименти с по -млад човек или дете.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще имате амбицията да правите много неща и се надявам да имате достатъчно воля да реализирате намеренията си. Развитието на голяма част от ангажимента ви ще зависи от действията на роднина, колега или приятел. Конфликтите в дома ви може да се дължат на егоистично поведение или инат на някого. Възможно е да продължите влиянието на събитията, настъпили в сряда, и да създадете усещане за нестабилност в живота си. За Рака обещанията, уговорките и споразуменията ще изискват внимание, когато може да има момент на измама, грешка, неправилност. За Скорпиона денят носи събитие или ангажимент на човек, роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. За Рибите този ден няма да бъде много продуктивен.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)