Хороскопът за 5 януари: Важна промяна в живота на Телец, Дева и Козирог

На 5 януари ще ви се наложи да намалите малко темпото, което ви наложи малко по-динамичния понеделник.

Добре е да синхронизирате мнението и плановете си с хората около вас, да намерите дипломатични пътеки за разрешаване на противоречията. В сряда отново ще се върне забързаният бяг, но във вторник бъдете спокойни, уверени в себе си и миролюбиви към околните.

Ще имате благоприятен ден за разговори или действия, свързани с наследствени дела или имущество, за сложни финансови казуси. Предстои специално преживяване за мнозина, среща или събиране с жена от кръга приятели.

Възможно е да преживеете разочарование или тъга заради мъж от знака на Телец, Дева или Козирог. Но пък няма да липсват благоприятни възможности в работата или в бизнеса ви – добри доходи, печалби, продажби и др. Плановете свързани с дома или със семейството ви може да са в застой или да останат за реализация за едно бъдещо неопределено време.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате важен ден за професионални или бизнес дела. Планирайте добре задачите си през този ден и се стремете да ги реализирате без отлагане. Предстоят ви важни ангажименти, които трябва да бъдат изпълнени до края на седмицата. Това е специален ден и не се отпускайте да мързелувате. Ще имате интересен разговор с дете или заради дете. Вероятна е среща (включително онлайн) с жена, на чиито думи не бързайте да вярвате.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате различни ангажименти свързани с пътуване или с хора от различни разстояния. За вас вторник ще е ден, който ще се запомни с важна промяна в живота ви, независимо колко ярки или забележими ще бъдат тези събития. Съновидения с хора от Отвъдното ще имат своя замисъл. Ако възникнат битови проблеми в дома ви, не бързайте да изпадате в паника. Тяхното разрешаване може да се осъществи много скоро.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще ви се наложи да прецените отново доколко реално изпълними са вашите планове за тази седмица. Преди всичко обърнете внимание на финансовите си ресурси и необходмостта от по-голям контрол върху разходите, които правите. Вероятно е да получите новина за здравословен проблем на човек, който е близък на семейството ви. Важните решения взети в този ден няма да подлежат на промяна, за това бъдете внимателни. Вторник идва със своята важност в живота ви, с нови благоприятни възможности, с необходимост от вземане на решения или реализиране на някои промени.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще имате предимно контакти и ангажименти с хора, с които не живеете заедно или с такива, които не сте виждали от дълго време. Трябва да сте много практични и нагаждащи се при изпълнение на плановете, които имате, за да се предпазите от илюзии или напразни надежди. Този ден ще ви предложи естествени разрешения на ваши проблеми или притеснения. Може да имате неприятност с вещ, която сте закупили наскоро.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

(Visited 6 times, 1 visits today)

image0 (9K)