Христина, която избра България: Тук е пълно с възможности

Следвала е в Шотландия и спечелила немалко награди за отличен успех и добротворчество, Христина Влаткова е маркетинг директор на българска компания за развитие на мобилни и уеб услуги. Според нея в България е пълно с възможности, стига да има кой да ги грабне. Тя иска страната ни да бъде мястото, в което хората да са щастливи.

„За мен винаги е било важно да се чувствам щастлива там, където съм. За мен беше много важно да получава малко повече международен опит и да срещна хора от различни култури“, споделя Христина пред Bulgaria ON AIR.

Записва се във всевъзможни доброволчески програми, кара и стажове. Като дете е искала да стане журналист, но съдбата подготвя за нея съвсем друго. Завършва математическата гимназия в Плевен и избира да се посвети на маркетинга и бизнес управлението. Остава във Великобритания 5 години, а през това време помага като доброволец на различни организации у нас.

Още по темата

30 юни 2022 09:20

26

18 май 2022 17:30

116

В края на 2018 година Христина започва работа в телекомуникационна компания.

„Смятам, че точно хората от чужбина има какво да допринесат за България. И тук има възможности да се докажеш и да се развиваш професионално“, каза Христина.

Помага на различни каузи. Едната от тях е войната в Украйна и последиците от нея.

На този етап тя не мисли, че може да напусне отново България. Заредена с позитивизъм Христина остава тук с надежда за още по-добра България.

 

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)