Христо Гаджев: Не мисля, че вотът на недоверие ще бъде подкрепен

Христо Гаджев: Не мисля, че вотът на недоверие ще бъде подкрепен
Христо Гаджев: Не мисля, че вотът на недоверие ще бъде подкрепен

Снимка БГНЕС

Не мисля, че вотът на недоверие към кабинета „Денков“ ще бъде подкрепен. Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Христо Гаджев пред журналисти. Нашата парламентарна група още преди няколко седмици обяви, че няма да го подкрепи, коментира Гаджев, цитиран от БТА.

В петък парламентът не събра кворум и след два неуспешни опита за започване на работа заседанието се провали. Очакваше се в петък депутатите да прегласуват проекторешението за вот на недоверие към кабинета „Денков“ „заради неспособността на правителството да гарантира националната сигурност и отбраната на страната“. Ден по-рано отново липса на кворум възпрепятства парламента да вземе окончателно решение по внесения от опозицията вот на недоверие към Министерския съвет с премиер Николай Денков. 

Още по темата

16 ное 2023 15:40

115

Христо Гаджев, коментира темата преди заседанието на парламентарната комисия по отбрана, където депутатите ще разгледат законопроект за ратифициране на споразумението между Министерството на вътрешните работи на Република България и Министерството на отбраната на Украйна за безвъзмездно предоставяне на бронирана транспортна техника. Споразумението е в изпълнение на решението на Народното събрание от юли т.г.
 

https://www.dnes.bg/

(Visited 11 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)