Хубавата Нора стяга „следковидна“сватба

Красавицата планира да мине под венчило догодина през август, като се надява дотогава пандемията да е отминала и да може без притеснение да събере най-близките си роднини и приятели.

Бившата синоптичка публикува кадър от сватбена фотосесия преди време, а нейна приятелка закачливо я попита дали не се готви за август месец. „Да, визуализирам си щастието“, отговори Шопова. Манекенката щяла да се опита да запази в тайна подробностите около щастливото събитие и ще съобщи новината чак след като се врече във вярност на дългогодишния си приятел Траян Костов. Преуспяващият адвокат й предложи брак тази година, точно на рождения й ден. Двамата са заедно от 5 години. Запознават се в университета, където следват право. Искрите помежду им бързо прехвърчат и стават гаджета. За разлика от Нора, Траян пордължава развитието си като адвокат и в момента е съосновател на една от водещите консултантски компании у нас, занимаващи се с правни бизнес услуги.

Шопова засега няма планове да се захваща със съдебни дела и предпочита да се изявява като модел и ТВ водеща, пише „Галерия“.

 

(Visited 12 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!