Цветанка Ризова отново е на крилете на любовта

Водещата на „Лице в лице“ отново е на крилете на любовта,  след като миналата година приключи поредната любовна авантюра с драстично по-младия от нея лекар Веселин Йолов.

От няколко месеца е забелязвана в компанията на чаровен господин, който я придружава по светски партита. За последно двамата се появиха на премиерата на новата книга на бившия министър на културата Петър Стоянович, която бе представена в двореца Врана.

„Ретро“ разкрива, че мистериозният мъж се казва Красимир Недев. Той е адвокат по професия, любител на големите мотори.

Преди да се пусне в света на правото обаче има близо 20 години стаж в публицистични предавания, биле е главен редактор и създател на медия. Възможно е  с Цветанка да се познават от времената, в които Недев е бил част от журналистическия бранш. Как и кога обаче между тях се е появила искрата и дали кроят планове за съвместно бъдеще в дългосрочен план,  водещата не споделя пред никого.

С първия  й съпруг Анатоли Георгиев, баща на нейния вече пораснал син Георги, се разделиха скандално преди доста години, когато след разпадане на привидно щастливият брак, Цветанка се хвърли в обятията на 12 години по-младият от него Веселин.

(Visited 34 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!