Читалищата в старозагорските села Хрищени и Оряховица получиха подаръци от общинската структура на ГЕРБ

Читалищата в старозагорските села Хрищени и Оряховица получиха подаръци от общинската структура на ГЕРБ, съобщиха за ЗАРАТА

Читалищата в старозагорските села Хрищени и Оряховица получиха смарт телевизор и конвектор за отопление – подарък от общинската структура на ГЕРБ. Кметовете и жителите на населените места бяха поздравени от кмета на община Стара Загора Живко Тодоров, който е и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

„Радвам се да видя, че въпреки лошото време навън, толкова много хора са тук. С кмета на Хрищени Радка Желева сме провели вече няколко срещи, свързани с проблемите на селото. Определили сме приоритетите и ще работим бързо за тяхното реализиране“ – каза пред присъстващите на срещата в най-голямото старозагорско село Живко Тодоров.
Той разговаря с жители на село Оряховица и кмета Атанас Вапцаров и се запозна с проблемите, които има сградата на местното читалище. „За нас е важно хората в селата да имат нормален и улеснен начин на живот. Проблемите са решими, защото работим в екип, който знае как да се справя с предизвикателствата. Срещи като днешната ще бъдат по-чести и още по-ползотворни“ – заяви кметът Живко Тодоров.
В разговорите с жителите на двете села участваха още областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Радостин Танев, общинският ръководител Емил Христов, организационният секретар Николай Диков и общинският съветник инж. Динко Михайлов.
Преди седмица общинската структура на ГЕРБ – Стара Загора направи подаръци на пенсионерските клубове в селата Малка Верея и Богомилово.

image0 (9K)
(Visited 33 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!