Шеметни и на 70: Даян Кийтън и Джейн Фонда във вихъра си в нов кинохит

Миналия уикенд светът посрещна трейлъра на един филм, който обещава да се превърне в тотален хит – „Книжен клуб“ с Даян Кийтън и Джейн Фонда

[ad id=“225664″]

В лентата, освен Даян Кийтън и Джейн Фонда, участват още Мари Стийнбърг и Кандис Берген – в ролите на Даян, Вивиан, Шарън и Каръл. Те са група дами и добри приятелки, членки на един и същи книжен клуб.

Когато Вивиан препоръчва на приятелките си да прочетата „50 нюанса сиво“ като тяхна следващата книга, всички осъзнават, че са пропуснали някакви неща от живота и се опитват да възвърнат искрата в любовния и сексуалния си живот.

 

Е, разбира се, не всяка една от тях е готова с вълнение да прочете книгата. Но Вивиан знае как да продаде идеята си, което се вижда и от трейлъра.

[ad id=“236993″]

„Основахме този клуб с идеята да стимулираме съзнанието си, а чух, че тази книга е доста… стимулираща“, споделя героинята на Джейн Фонда пред своите приятелки.

„Книгата се превръща в катализатор и всичко се обръща наопаки”, казва Мери Стийнбъргън, която играе заедно с Даян Кийтън, Кандис Бъргън и Джейн Фонда. „Всяка от нас започва да мисли за мъже, секс, за тялото и връзките си”, добавя тя.


image0 (9K)