Шик идеи за коледен подарък за жени

Няма универсално правило за избор на подарък. Важното е да вложите вашето усещане за човека, за когото подготвяте изненадата.

Ако търсите подарък за жена, то се опитайте да си припомните някой коментар за харесан или желан от нея продукт.

Може да действате още по-стратегически, отидете с дамата на пазар – уж само като придружител, и тайничко наблюдавайте към какво тя ще прояви по-голям интерес.

Ако нямате време за подобно „разследване“, задайте няколко „подвеждащи“ въпроса, като отново внимавайте да не се издадете.

Ако и това не помогне, ето списък с десет предложения за коледен подарък, който без да имат претенции за изчерпателност, може да ви насочат да изберете Вашия подарък за Нея.

1. Смартфон

Повечето жени избират мобилния си телефон по външния вид, затова няма да сбъркате, ако се спрете на смартфон.  Дамите, които ценят красотата и приятната визия на мобилните устройства, ще останат силно впечатлени от този подарък.
2. Нещо от Chanel

Бижу, чанта, колан, козметика, парфюм… Каквото и да изберете от легендарната марка, няма да сгрешите, просто защото няма жена на света, която не си мечтае да има нещо от Chanel – класа, която превръща жената в истинска дама.

3. Персонална чаша за вино с дозатор

Жените винаги следят колко точно са изпили, не само защото внимават с чашката, но и защото алкохолът е висококалоричен и се отразява върху линията. Подарявайки подобна чаша за вино, решавате тези проблеми, демонстрирайки персонално отношение и оригиналност.

4. Двоен ключодържател за влюбени

Ако търсите подарък за своята интимна половинка и искате да се покажете като романтична натура, то може да заложите на сигурното – комплект ключодържатели (или друг вид бижу), с които двамата да заявите на целия свят, че сърцата ви са заети.

5. Обувки от Gio Diev

Сериалът „Сексът и градът“ превърна обувките на Manolo Blahnik в култ. Ще задоволим страстта на жените към хубавите обувки, но ще заложим на българското, препоръчвайки невероятните обувки на дизайнера Георги Методиев, чиято марка Gio Diev обува звезди от ранга на Мадона, Бионсе, Дженифър Лопес, Риана, Джулия Робъртс, Бритни Спиърс, Майли Сайръс, Кейти Холмс, Мери Джей Блайдж, Дрю Баримор…

6. Ръчен часовник от дърво

Дървените часовници са последен писък на био модата, която ни залива отвсякъде. Изработени най-често от сандалово дърво или клен, дървените часовници са с класически минималистичен дизайн, което ги прави универсален подарък за всеки повод и вкус.

И не забравяйте, че когато подарявате часовник е хубаво човекът, който го получава, да ви го „плати“ символично с някакви дребни монети, защото така се откупва от лошата съдба.

7. Весели чорапи

Ако четете това, значи мама е готова за чаша вино! Има цяла серия от подобни чорапи с забавни надписи, които са толкова яки, че човек лесно се изкуша да купи един чифт за подарък и един за себе си.

8. Ръчно изработени шоколадови трюфели

Почти няма дама, която може да устои на изкушението, наречено шоколад. Да, жените постоянно спазват някаква диета, но ограниченията не важат за шоколада, особено ако той е качествен, ръчно направен и подбран спрямо индивидуалните предпочитания.

9. Стоманена бутилка за вода

За да имат хубава и млада кожа, жените трябва постоянно да се хидратират с вода. Като подарите дизайнерска бутилка за вода на своята половинка, не само ще се погрижите за здравето и красотата й, но и за нейния стайлинг. Шик, нали!

10. Официална дамска чанта – тип портмоне, плик, клъч

Подобно на малката черна рокля, всяка дама трябва задължително да разполага и с малка официална чанта, която да може да комбинира почти с всичко. Портмоне, плик, клъч – подарък, на който никога не му минава модата.

Източник: highviewart.com


image0 (9K)