Щерката на Блатечки гледа братчето си от Диляна Попова

Порасналата дъщеря на актьора Асен Блатечки Катерина демонстрира близост с братчето си Борил, плод на любовта на татко й с манекенката актриса Диляна Попова. Красивото Кате показа в социалните мрежи как прекарва време с по-малкото си братче, с което се сдоби преди шест години и което е плод на любовта между Блатечки и Диляна Попова.

Катерина е завела Борил на тренировка по катерене за деца. Малчуганът е щастлив и развълнуван и с лекота се справя с катеренето по въжето. Гордата му кака снима постиженията му и зорко следи за безопасността на брат си. Катето е студентка в Лондон, но скоро се е прибрала в родината, където ще остане до края на предстоящите коледни празници.

Катето избягва да разкрива публично връзката си с Борил, но таи топли сестрински чувства към него. Девойката никога не е разваляла отношенията с татко си въпреки изневярата му преди години, а от кадрите личи, че няма и конфликт между нея и новата му жена. Фактът, че Диляна е доверила Борил на сестра му показва, че и моделката е близка с първото дете на Асен.

Цивилизованите отношения в подобни сложни семейни връзки са рядкост и истинско постижение. Преди повече от шест години Блатечки изненада всички, след като стана ясно, че красивата Диляна очаква дете от него. Тогава актьорът все още живееше с жена си Катя, но скоро след това се премести при Попова. Месеци по-късно последва завръщане при експоловинката му, а Диляна отглеждаше сама сина си. Към днешна дата Блатечки е пак под един покрив с моделката и малкия Борил.

През каквито и катаклизми да е преминало голямото семейство на Асен, видно е, че разправиите са забравени и вече са в миналото, пише „България днес“. Наследниците на актьора изграждат силна сестринско – братска връзка независимо от отношенията между родилите им. Какво по-хубаво от това!

 

 


image0 (9K)