НАЙ-НОВИ:

Щерката на Ваня Щерева заби Тино от „Гласът на България”

В нова афера се е забъркала дъщерята на Ваня Щерева – Мила Роберт, издадоха пред „Уикенд” нейни приятели. Младата провокаторка Мила Роберт си е паднала по финалиста от последния сезон на „Гласът на България” – Тино.

Русокосата изпълнителка случайно го чула в шоуто за млади таланти на Би Ти Ви преди няколко месеца и била силно заинтригувана от неговия плътен секси тембър. Самата тя преди години е участвала в предаването, само че за разлика от Тино отпадна много преди финалите. Останал й обаче навикът да гледа шоуто. Когато за първи път видяла Тино, обявила, че няма да спи спокойно, докато не се запознае с него. Говори се, че се влюбила още преди да го е видяла на живо.

Първата им среща била в столичен клуб. Оказало се, че двамата има много общи неща – не само че се занимават с музика, но и обожават Русия. Последвали още няколко срещи, докато стане ясно, че не са „просто приятели”.

Тино уж имал сериозна приятелка, която обаче живеела в Лондон, а е известно, че очи, които не се виждат, се забравят. „Тино беше като зомби, след като срещна Мила. Приятелката му усети, че нещо не е наред”, разказаха още източниците на „Уикенд”.

Засега връзката между дъщерята на Ваня Щерева и Тино не е официално обявена и минава по-скоро в графа „забежки”. Но двамата имат много общи участия по клубовете, което още повече ги сближава.

Самата Мила доскоро имаше сериозен приятел. Също като нея той е наследник на популярна родна театралка. Това е актьорът Константин Еленков – син на режисьорката Диана Добрева. Явно обаче новата тръпка се е оказала по-силна от старата любов… ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

-->
Най-нови