Щерката на Блатечки – кака за чудо и приказ

Откакто се събра окончателно с Диляна Попова, Асен Блатечки се опитва да приобщи 19-годишната си щерка Катерина към новото си семейство. Доскоро своенравната госпожица недолюбваше манекенката, но според запознати напоследък се забелязвала промяна в поведението й. Младата жена се опитвала да се разбира по-добре с мащехата си и да се сближи с по-малкия си брат Борил.

Студентката Катерина сподели с последователите си в социалната мрежа, че изпитва топли сестрински чувства към 6-годишния Борил. Винаги когато има свободно време, гордата кака се забавлява с малчугана и заедно посещават интересни места. Наскоро Катето завела брат си на тренировка по катерене за деца, а той останал много впечатлен от заниманието. Едва наското щерката на Блатечки успя да се сближи с момченцето. Когато то се появи на бял преди 6 години, тя дори не искаше да го погледне. Детето е плод на извънбрачната връзка на Асен с модела Диляна Попова. По това време Катерина искрено ненавиждаше любовницата на баща си и трудно прие, че семейството й се разпада. Тийнейджърката обвиняваше единствено манекенката за изневярата на татко си, а към новороденото бебе подхождаше резервирано и студено.

Макар че не са първи приятелки, с днешна дата Катерина и Диляна все пак са заровили томахавката. Според запознати те се опитвали да поддържат нормален тон в общуването си. Дъщерята на Асен преосмислила отношението си към Попова и подала ръка в знак на примирие. Направила го най-вече заради брат си Борил, който през септември навърши 6 години. Младата жена искала да има по-близка връзка с хлапето и затова преглътнала гордостта си.

Връзката на Попова и Блатечки започна като извънбрачна авантюра за него и премина през много изпитания, но в крайна сметка любовта им възтържествува. Сега те съжителстват спокойно и се грижат заедно за сина си. От близо година пък делят един покрив и са оставили неприятностите зад гърба си.
Любовта между актьора и манекенка пламна на снимките на сериала „Стъклен дом”. Там имаха много общи сцени, а работата по хитовата поредица ги сближи. По това време Асен още живееше с бившата си съпруга Катерина Горанова и с дъщеря си, която носи същото име. Връзката на синеоката хубавица и сексссимвола на българския театър предизвика много противоречиви коментари и все още обект на различни клюки, писа „Уикенд“.

В началото те категорично отричаха да имат повече от професионални отношения, но съвсем скоро истината излезе наяве. Диляна шокира всички с признанието, че очаква дете от Блатечки. „Нещата просто се случиха, не търпят никакво логично обяснение. По средата на бременността съм. Свидетели сме на много такива връзки. Един мъж не може да бъде взет насила!”, коментира тогава Попова. И допълни, че бебето не било заченато случайно, а съвсем планирано, но тя не очаквала да се случи толкова бързо. Красавицата избрала Асен за баща на сина си, защото изпитвала силни чувства към него и смятала, че това е естественото продължение на връзката им. Той също много искал да се сдобие с наследник от мъжки пол и искрено се зарадвал, когато манекенката му съобщила, че е бременна.

После обаче дошла трудната част. Асен не намерил сили да признае на официалната си половинка Катерина, че чака дете от друга и тя научила от медиите. Шокът, който изживяла, бил огромен, но най-много пострадала дъшеря им, която тогава тъкмо навлизала в трудната тийнейджърска възраст. Девойката трудни простила на баща си предателството и изпаднала в депресия. Уплашен за психичното здраве на щерка си, Блатечки остана в семейното ложе и заряза Диляна в напреднала бременност. Той й обещал, че ще се грижи за бебето и ще помага финансово, но не искал да остави дъщеря си в такова нестабилно състояние.

През последните години многократно се появяваха слухове, че Асен и майката на сина му са се събрали. Родителите уж общуваха само заради детето, ала накрая се оказа, че даже живеят заедно.

Свидетели често засичаха Блатечки ту с Диляна, ту с Катерина, като се говореше, че в един момент отново въртял и двете едновременно. Накрая на Горанова й писнало и отказала да участва в „подобни циркове”, стегнала си багажа и окончателно разкарала Асен. Сега тя има нова връзка с друг мъж, а бившият й се събра с любовта на живота си – Диляна Попова.

 


image0 (9K)